AALBORG
98 11 02 04
Massage

Giv dig selv en bedre hverdag med massage der virker afstressende, lindre ryg, skulder og nakke smerter. VIDA klinik tilbyder forskellige massageformer for krop og sjæl til dig. Få velvære parmassage eller smertelindrende massage. Uanset dit ønske eller behov/problemstilling står vi klar til at hjælpe dig.

Massagen bruges også forebyggende og er et godt supplement til din daglige træning uanset om det gælder træning i træningscenter, sportsforening eller gåture.

Se nærmere information om vores massage typer herunder eller kontakt os og hør nærmere.

Kropsmassage
Kr. 599,-
Tid: 75 min.

For dig, som ønsker en blid oliemassage, hvor omgivelserne, musikken, massagen og de aromatiske dufte udgør en helhedsoplevelse. Du vil få masseret hele kroppen og vi har fokus på afslapning og velvære.

Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og at du bliver helt afslappet.

Massagen kan tilrette ligges hvis du har særlige ønsker og behov. Vi kan o…

Læs mere

Hot Stone Massage
Kr. 649,-
Tid: 75 min.

Forkæl dig selv med en Hot stone massage, som er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene bereder sig langsom til hele hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.

Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og at du bliver helt afslappet. Man kalder også hot stone massage energi therapy, der har en vidunderligt virkning på kroppen både fysisk og psykisk.

Lavasten opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger.

Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med ca 50 grader varme lavasten. De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for en stresset sjæl.…

Læs mere

Krop og Massage
Kr. 399,-
Tid: 45 min.

Denne massage er for dig der ønsker fokus på ryg-, nakke og skuldre. Massagen giver afspænding og løsner op. Det er en blid, men samtidig dyb massage, som kan tilpasses efter dit behov, hvis du blot oplyser behandleren om dette.

Læs mere

VIDA - Færøgade 51, 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 02 04 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright © 2011 - 2018. VIDA
Klint WebDesign - SEO Hastigehedsoptimering