AALBORG
Massage

Hos VIDA i Aalborg er vi bevidste om, at man skal huske at slappe af. Dette kan gøres på mange måder, men vi foretrækker en god massage, som sikrer dig et rart sideskift, når musklerne er spændte og hverdagen er stressende. Lad os overraske dig med fantastisk massage, dejlige dufte og blidgørende olie, som befandt du dig i paradis.

Vi udbyder op til flere forskellige former for massage, der alle har hver deres formål og funktioner på kroppen. Oplev enestående massage i Aalborg hos VIDA.
Vi tilbyder blandt andet en klassisk kropsmassage, hvor du får lov til at leve dig ind i det og nyde hele oplevelsen med blødgørende oliemassage, behagelig musik og dejlige dufte. Hele kroppen vil blive masseret, og der vil samtidig være et fokus på nydelse og afslapning.

Vi har også den velkendte Hot Stone Massage, hvilket er massage i form af opvarmede sten, der træder i kræft som forlængelse af behandlerens hænder. De opvarmede sten når ud til hele kroppen, og sætter deres præg på musklerne. Du vil opleve hvordan spændinger bliver løsnet, og kroppen påvirkes på en fantastisk måde, både fysisk men også psykisk.

Desuden tilbyder vi også ryg-, nakke- og skuldermassage hos VIDA i Aalborg, som naturligvis er velegnet til dig, der gerne vil have fokusset på nakke, skuldre og ryg. Massagen påvirker på effektiv vis spændte muskler, og løsner dem forsigtigt op. Det er i helhed en meget blid massage, men har sin dybe stimulus, der er altafgørende for afspændingen.

Alle massager kan naturligvis tilpasses efter lige præcis dine behov.                                                                                                                                                                                                                                                             

Kropsmassage
Kr. 599,-
Tid: 75 min.

For dig, som ønsker en blid oliemassage, hvor omgivelserne, musikken, massagen og de aromatiske dufte udgør en helhedsoplevelse. Du vil få masseret hele kroppen og vi har fokus på afslapning og velvære hos VIDA i Aalborg.

Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og at du bliver helt afslappet.

Massagen kan tilrettelægges efter dig, hvis du har særl…

Læs mere

Hot Stone Massage
Kr. 649,-
Tid: 75 min.

Hos VIDA i Aalborg kan du forkæle dig selv med en Hot stone massage, som er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene bereder sig langsom til hele hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.

Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og at du bliver helt afslappet. Man kalder også hot stone massage energi therapy, der har en vidunderligt virkning på kroppen både fysisk og psykisk.

Lavasten opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger.

Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med ca 50 grader varme lavasten. De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for en stresset sjæl.…

Læs mere

Krop og Massage
Kr. 399,-
Tid: 45 min.

Besøg VIDA i Aalborg og få en massage, der sætter fokus på ryg-, nakke og skuldre. Massagen giver afspænding og løsner op. Det er en blid dybdegående massage, som kan tilpasses efter dit behov, hvis du blot oplyser behandleren om dette.

Læs mere

VIDA - Færøgade 51, 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 02 04 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.