AALBORG
Make-up

Makeup baseret på 100% naturlige mineraler


Få lagt en flot og naturlig make-up i Aalborg med produkter fra bareMinerals. For dig der ønsker den bedste kvalitet, og vil være helt fri for kunstige tilsætningsstoffer som parabener, parfumer og andre kunstige stoffer.

Make-Up
Kr. 249,-
Tid: * fra 30 min.

Alt make up bliver lagt med bareMinerals, som er et hudvenligt make up mærke og er en komplet make-up serie baseret på 100 % naturlige mineraler.

bareMinerals er den reneste make-up på markedet og er helt fri for konserveringsmidler, parfume, parabener og andre kunstige tilsætningsstoffer. Flere af mineralerne i bareMinerals har plejende eff…

Læs mere

Individuel Make-Up vejledning
Kr. 449,-
60 min

Få hjælp og vejledning til hvordan du ligger en flot make-up.  Vi vejleder dig i farvevalg samt påføringsteknik og giver individuel undervisning i 60 min. Uanset om det er aften, dag eller en komplet make-up skræddersyer vi ud fra dine ønsker.

Læs mere

Make-Up kursus
Kr. 349,-
(pr. person ved min. 4 personer)

Hvis dig og dine veninder ønsker inspiration, samt selv lære hvordan du lægger en dag eller aften make up, er dette den aktuelle aften for dig.

Aften starter med et foredrag omkring make up og de teknikker du skal bruge for at lægge en flot og naturlig make up. Efterfølgende træner vi dig i at lægge din egen make-up, ud fra fuldt professionelle…

Læs mere

Make-Up Aften
Kr. 349,-
(pr. person ved min. 4 personer)

En hyggelig aften med veninder eller kollegaer, hvor vi ligger en individuel make-up ud fra dine ønsker. Vi serverer snacks og boblevand.

Læs mere

VIDA - Færøgade 51, 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 02 04 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright © 2011 - 2019. VIDA
Klint WebDesign - SEO Hastigehedsoptimering