make up jane

Make-up Aalborg

Hvis du er på jagt efter god make-up i den bedste kvalitet overhovedet, så er det nu, du skal læse med. Her i klinikken hos Vida i Aalborg kan du få make-up fra Jane Iredale.

Jane Iredale er et brand, der sælger make-up helt fri for tilsætningsstoffer. Make-uppen er baseret på naturlige mineraler, hvorfor du hverken finder parfume, parabener eller alle andre former for kunstige stoffer i nogle af produkterne. Make-uppen er derimod baseret på 100 % naturlige mineraler og er derfor ren forkælelse til dit ansigt, når du skal påføre make-up på daglig basis. Make-uppen virker også plejende på din hud.

Måske kender du til følelsen af nærmest at påføre en maske, når du lægger din make-up om morgenen? Det er ikke tilfældet, når du anvender produkter fra Jane Iredale. I stedet for at modarbejde huden, som megen make-up gør, så er Jane Iredale kendt for at arbejde sammen med huden. Du skåner din hud med disse helt naturlige produkter fra brandet.

Skal du til fest eller en anden lejlighed, hvor det kunne være oplagt at få en professionel til at lægge make-up, så den står helt skarpt? Hos Vida Klinik har du også mulighed for at få lagt make-up til skarpe priser. Så hvis du bor i eller i nærheden af Aalborg, så er vores klinik helt bestemt et besøg værd.

Med make-up fra Jane Iredale forkæler du dig selv med luksuriøs og plejende make-up.

Make-Up
Kr. 299,-
Tid: * fra 30 min.

Alt make up bliver lagt med Jane Iredale, som er et hudvenligt make up mærke og er en komplet make-up serie baseret på 100 % naturlige mineraler.

Jane Iredale er den reneste make-up på markedet og er helt fri for konserveringsmidler, parfume, parabener og andre kunstige tilsætningsstoffer. Flere af mineralerne i Jane Iredale har plejende eff…

Læs mere

Individuel Make-Up vejledning
Kr. 499,-
60 min

Få hjælp og vejledning til hvordan du ligger en flot make-up.  Vi vejleder dig i farvevalg samt påføringsteknik og giver individuel undervisning i 60 min. Uanset om det er aften, dag eller en komplet make-up skræddersyer vi ud fra dine ønsker.

Læs mere

Make-Up kursus
Kr. 399,-
(pr. person ved min. 4 personer)

Hvis dig og dine veninder ønsker inspiration, samt selv lære hvordan du lægger en dag eller aften make up, er dette den aktuelle aften for dig.

Aften starter med et foredrag omkring make up og de teknikker du skal bruge for at lægge en flot og naturlig make up. Efterfølgende træner vi dig i at lægge din egen make-up, ud fra fuldt professionelle…

Læs mere

Make-Up Aften
Kr. 399,-
(pr. person ved min. 4 personer)

En hyggelig aften med veninder eller kollegaer, hvor vi ligger en individuel make-up ud fra dine ønsker. Vi serverer snacks og boblevand.

Læs mere