spray tan
Spray Tan
Kr. 249,-
Tid: 15 min.

Hos VIDA i Aalborg kan du få en sund og naturlig solbrun farve, som holder i ca. 5-10 dage.

Spray tan-behandlingen varer ca. 15 minutter - fra du går ind, til du er ude igen.

Du får udleveret engangs-hårnet, -fodsåler og -trusser, hvorefter vi sprayer dig med et tyndt lag tanning-væske.

Efterfølgende bør du vente min. 2-3 timer efter behandlingen med at gå i bad for at opnå det bedste resultat.

Køb 10-turs kort til kr. 1.999,-

Spray Tan - vejledning

Før behandlingen

Det er vigtigt, at du har forberedt din hud inden en behandling. Din hud skal kunne tage imod farven, og derfor skal gamle hudceller skrubbes væk dagen inden en spray tan-behandling.

Dette gøres ved at skrubbe din hud med en skrubbecreme eller skrubbehandske. På områder som albuer, fødder og hænder skal du være ekstra opmærksom, da der her ofte er hård hud.

Når du har fjernet de døde hudceller, skal du barbere dig de steder, du plejer. En helt glat hud uden hårvækst giver det pæneste resultat.

Efter badet tørrer du huden grundigt med et håndklæde for at få de sidste døde hudceller væk. Smør dig derefter ind i bodylotion - og vær ekstra opmærksom på, at albuer, fødder og hænder er smurt godt ind.

På dagen

På dagen tager du et bad, men her er det vigtigt, at du efterfølgende ikke smører dig ind i bodylotion, påfører deodorant, parfume eller makeup, da dette besværliggør tanning-lotionens indtrængen og kan give et plettet resultat. Sæt håret op, så det er væk fra nakken.

Efter behandlingen

Ifør dig løstsiddende, mørkt tøj efter behandlingen, da overskydende farve kan smitte af.

Idet farven kan vaskes af de første timer efter en behandling, skal du vente ca 2-3 timer med at bade og vaske hænder. Ligeledes skal du undgå fysisk aktivitet og regnvejr.

Holdbarheden er individuel, afhængig af din hudtype, men farven holder ca. 5-10 dage.

Du bør smøre din hud ind i bodylotion hver dag i dagene efter behandlingen for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med, at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering og bodyscrub vil forkorte farvens holdbarhed.