dk bedste beauty sted

Vi er nomineret til Danmarks Bedste Beauty Sted

Kære kunder og venner af VIDA

Vi er begejstrede og dybt taknemmelige for at meddele, at VIDA er blevet nomineret til "Danmarks Bedste Beauty Sted." Det er en ære at blive anerkendt for vores dedikation til skønhed, velvære og førsteklasses service. Denne nominering er ikke kun et bevis på vores passion, men det afspejler også den støtte, vi har modtaget fra vores fantastiske kunder.

Vi ønsker at takke hver enkelt af jer for at have gjort VIDA til det, det er i dag. Jeres tillid og støtte har været drivkraften bag vores stræben efter kvalitet og skønhed. At være en del af jeres skønhedsrejse er en ære, og vi er begejstrede for at have skabt et rum, hvor skønhed møder velvære.

Denne nominering fylder os med glæde og ydmyghed, og vi vil gerne bede om jeres hjælp til at føre os til finalen. Hvis du har oplevet den VIDA-magi, som vi stræber efter at levere i vores skønhedssalon, vil vi sætte pris på, hvis du ville tage dig tid til at stemme på os.

For at afgive din stemme, besøg venligst siden her. Vi er taknemmelige for enhver stemme, og hver enkelt tæller.

Taknemmelige hilsner

Lene

spray tan
Spray Tan
Kr. 199,-
Tid: 15 min.

Hos VIDA i Aalborg kan du få en sund og naturlig solbrun farve, som holder i ca. 5-10 dage.

Spray tan-behandlingen varer ca. 15 minutter - fra du går ind, til du er ude igen.

Du får udleveret engangs-hårnet, -fodsåler og -trusser, hvorefter vi sprayer dig med et tyndt lag tanning-væske.

Efterfølgende bør du vente min. 6 timer efter behandlingen med at gå i bad for at opnå det bedste resultat.

Køb 10-turs kort til kr. 1.699,-

Spray Tan - vejledning

Før behandlingen

Det er vigtigt, at du har forberedt din hud inden en behandling. Din hud skal kunne tage imod farven, og derfor skal gamle hudceller skrubbes væk dagen inden en spray tan-behandling.

Dette gøres ved at skrubbe din hud med en skrubbecreme eller skrubbehandske. På områder som albuer, fødder og hænder skal du være ekstra opmærksom, da der her ofte er hård hud.

Når du har fjernet de døde hudceller, skal du barbere dig de steder, du plejer. En helt glat hud uden hårvækst giver det pæneste resultat.

Efter badet tørrer du huden grundigt med et håndklæde for at få de sidste døde hudceller væk. Smør dig derefter ind i bodylotion - og vær ekstra opmærksom på, at albuer, fødder og hænder er smurt godt ind.

På dagen

På dagen tager du et bad, men her er det vigtigt, at du efterfølgende ikke smører dig ind i bodylotion, påfører deodorant, parfume eller makeup, da dette besværliggør tanning-lotionens indtrængen og kan give et plettet resultat. Sæt håret op, så det er væk fra nakken.

Efter behandlingen

Ifør dig løstsiddende, mørkt tøj efter behandlingen, da overskydende farve kan smitte af.

Idet farven kan vaskes af de første timer efter en behandling, skal du vente 6-8 timer med at bade og vaske hænder. Ligeledes skal du undgå fysisk aktivitet og regnvejr.

Holdbarheden er individuel, afhængig af din hudtype, men farven holder ca. 5-10 dage.

Du bør smøre din hud ind i bodylotion hver dag i dagene efter behandlingen for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med, at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering og bodyscrub vil forkorte farvens holdbarhed.