AALBORG
https://vida-klinik.dk/images/behandlinger/clatuu/clatuu-is-maskine-1200x333.jpg

Ingen kirurgi, Ingen bedøvelse

CLATUU-behandlingen er fuldstændig uden kirurgi og anæstesi. Kraftigt vakuum fastholder fedtlaget, mens behandlingsområdet udsættes for køleenergi.

beh 2 haandtag vaakum

Effektivt resultat

Du vil begynde at se en forskel ca. 4-6 uger efter din første behandling. Resultatet vil løbende blive forbedret i de følgende 3 måneder, bare du holder en sund livsstil.

kunde maal 680x377
Kr. 1.900,-
Med 1 håndtag.
Kr. 3.500,-
Med 2 håndtag.
Kurkort 3x beh.
Kr. 8.500,-
Med 2 håndtag.

Hos VIDA i Aalborg har vi valgt at investere i den nyeste og mest moderne teknologi inden for fedtfrysning.

Selv om du lever sundt og dyrker motion, kan der være fedtdepoter på kroppen, som du har virkelig svært ved at komme af med. Det kan denne fedtfrysningsmaskine ”Clatuu 360° hjælpe dig med.

Teknologien er en forholdsvis ny metode, hvor man naturligt nedbryder fedtcellerne ved hjælp af nedkøling. Det gør ikke ondt, men det kan være lidt ubehageligt de første minutter - til gengæld kan du være sikker på flotte og ensartede resultater.

Det er ikke nogen mirakelkur, og ej heller en slankekur. Men fedtfrysning kan være en ganske effektiv metode til at fjerne den delle på armen eller hoften, der bare ikke vil gå væk, uanset hvor meget du træner og skærer ned på kalorierne.

Desuden kan det være en rigtig effektiv metode til at komme appelsinhud til livs, som ellers kan være rigtig svært at fjerne ved hjælp af kost og træning.

Ved hjælp af en særligt afkølende teknik går denne behandling målrettet efter at fjerne uønskede fedtceller, som gradvist fjernes over en periode på to til fire måneder.

Fedtfrysningsmaskinen er den bedste på markedet i dag, og er en videreudvikling af de maskiner, som du har set på markedet de sidste 2-5 år. Der er sket en enorm udvikling og Clatuu 360° er en yderst avanceret maskine med den nyeste teknologi inde for fedtfrydsning.

Hvor længe holder det?

Så længe vægten holdes konstant, vil resultatet af fedtfrysningen holde. Behandlingen er ikke en slankekur, men en hjælp til at komme de genstridige fedtdepoter til livs.

Hvad sker der helt præcist?

Cryolipolysis er en forholdsvis ny metode, hvor man ved nedkøling af fedtvæv starter en naturlig nedbrydning af fedtcellerne på behandlingsområdet.

Hvis vi sammenligner med alm. vand, så udvider det sig i volumen, når det kommer i nærheden af frysepunktet. Lige som når du sætter en flaske vand i fryseren, og den revner. Dette sker fordi vandet har nået frysepunktet. Det samme princip bliver anvendt til vandet i fedtceller i denne behandling.

Op til 80 procent af en fedtcelle er vand! Så teknikken er at bringe væsken fra fedtcellerne så tæt på frysepunktet, som muligt. Dette gør at væsken i cellen udvider sig, og derefter bryder Cryolipolysis mekanisk cellen ned. Når cellen er brudt, kan fedtcellen ikke repareres, og udskilles derfor naturligt med lymfesystemet.

Ved CLATUU anvender vi to håndstykker med 360° nedkølings teknologi, der holder temperaturen nede under behandlingen betyder kortere, samt mere effektiv behandlingstid.

Behandlingen virker ved at opsuge behandlingsområdet og nedkøle det, hvorved fedtcellerne nedbrydes uden skader på det omgivende væv. Det medfører en form for naturlig celledød - også kaldet apoptose.

De fedtceller, som er døde under behandlingen, er væk én gang for alle. Så hvis en person har fået en behandling på maven, og efterfølgende tager 5 kilo på, så vil fedtet ikke sætte sig på samme måde igen, men husk på, at de bagved liggende fedtceller stadig kan vokse, hvis man øger vægten.

Er man påvirket af behandlingen efterfølgende?

Denne behandling kræver ikke kirurgi,. Der er ingen smerte forbundet med behandlingen, og derfor heller ikke brug for bedøvelse. Ingen nåle og arbejdet kan genoptages lige efter behandlingen. Der er heller ingen ophelingstid efter behandlingen, og du gå tilbage til dit arbejdet, lige efter din behandling.

Hvorfor CLATUU
Ikke-invasive
Naturlig Body Shaping
Effektivt resultat

COOLSKULPTING VS CLATUU 360

Fedtfrysning findes i to former: Coolsculpting og CLATUU.

CLATUU er nyere - og langt mere effektiv teknologi, og har 2 håndstykker med 360° nedkølings teknologi. Coolsculpt har kun 1 behandlingshåndtag. Dvs. udover mindre virkning så tager det dobbelt så lang tid at behandle samme område som med CLATUU.

Fedtfrysning, virker det på mig?

Behandlingen virker på 90 % og dermed vil de fleste få et rigtig godt resultat ud af behandlingen. Cryolipolysis Clautuu 360 er en yderst effektiv behandling til fedttab, og behandlingen giver ensartede resultater. Professionelle undersøgelser har bevist, at Cryolipolysis behandlingen giver synlige og mærkbare resultater, og det endelige resultat ses over en periode på 2-4 måneder efter behandlingen. Det kan dog variere fra person til person.

Yderligere behandlinger af samme område kan ske efter 3 måneder efter den første behandling, hvis du ønsker at opnå yderligere reduktion af fedt.

Er behandlingen sikker?

Cryolipolysis behandlingen udføres hos udvalgte klinikker og dermatologer. Det er ikke nødvendigt at have en lægelig uddannelse, for at udføre denne slags behandlinger. Hos VIDA i Aalborg har personalet gennemgået et grundigt kursus af en sygeplejerske og fået en certificering til at må udføre denne behandling. Under behandlingen bliver fedtet på det udvalgte område, forsigtigt suget ind i en særlig kop-formet mundstykke med vakuum. Det tager omkring 40 minutter pr. behandling, alt efter hvilket område på kroppen der behandles.

Fedtfrysning er egnet til alle raske personer, med kun få undtagelser!!

Kontraindikationer: Hvornår skal jeg fravælge denne behandling?

  • Ved ødemer i kroppen
  • Nedsat nyre og lever funktion
  • Hvis dit udrensningssystem ikke fungerer optimalt
  • Dårligt hjerte
  • Personer med meget lidt fedt, eller meget løs hud
  • Gravide eller ammende kvinder
  • Personer der tager blodfortyndende medicin
  • Personer med kulde allergi
  • Kraftig overvægt (formindsket effekt)

Dette skal du være opmærksom på

Behandlingen starter med, at du får grundig vejledning i behandlingen og du måles på det område, der skal behandles, samt billeder tages af det pågældende område.

Området, der skal behandles, smøres med allergivenlig gel.
Området du ønsker behandlet, suges ind i et stort mundstykke (minder lidt om en støvsuger).
Herefter begynder afkølingen. Du kan læse, eller høre musik under behandlingen.

Behandlingen varer 40 – 60 minutter. Behandlingen må ikke afbrydes, så det er vigtigt at få ordnet toiletbesøg før behandlingen starter. Når behandlingen er slut, vil huden føles kold, men det varer ikke længe før hudtemperaturen føles normal igen. Du kan umiddelbart efter behandlingen fortsætte dine gøremål – også motion. Der kan forekomme lette smerter når vi sætter applikatoren på, efter ca. 5 min har du vænnet dig til det og smerten aftager.

Efter behandling

Efter behandlingen vil huden være rød i op til en time. Der er risiko for blå mærker eller blodudtrækninger, men det forsvinder igen. Vær opmærksom på, at der kan forekomme blå/røde mærker på det behandlede område. Dette er dog ufarligt, og forsvinder igen. Det er individuelt hvor længe disse mærker kan forekomme på huden, alt afhængig af hudens tilstand. Det er forskelligt, hvordan huden reagerer efter behandlingen. Huden kan være følelsesløs i en periode, og der kan opstå milde til moderate smerter. Vi anbefaler, at du husker at drikke lidt ekstra væske i dagene efter behandlingen. Nogle oplever hævelse, ømhed, prikken og kløe i huden de efterfølgende 10-20 dage.

GRATIS konsultation

Hos VIDA tilbyder vi gratis forundersøgelse ved spørgsmål eller tidsbestilling, tøv ikke med at kontakte os og få en gratis konsultation. Her forklarer vi dig omkring behandlingen.

Vi tilbyder også en gratis kontrolundersøgelse efter 30-90 dage.

Til kontrolundersøgelse vil du igen blive målt. Ønsker du behandlingen gentaget for større effekt, aftaler vi dette. Afhængig af fedtvævstykkelse og hvor stor reduktion der ønskes, skal der behandles mellem 1-3 gange. Der skal gå mindst 3 måneder imellem behandlingerne.

VIDA - Færøgade 51, 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 02 04 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.