Kropsbehandlinger
Kr. 1.900,-
Med 1 håndtag.

Hos VIDA har vi valgt at investere i den nyeste og mest moderne teknologi inden for fedtfrysning.

Selv om du lever sundt og dyrker motion, kan der være fedtdepoter på kroppen, som du har virkelig svært ved at komme af med. Det kan denne fedtfrysningsmaskine ”Clatuu 360° hjælpe dig med.

Læs mere

Afslappende kropsbehandling
Kr. 649,-
Tid: 75 min.

For et langt og sundt liv, kræver det at man tager sig af sin krop…

Hud, krop og Sind, repræsenterer en holistisk tilgang til skønhed, hvor alle parametre skal ses som en helhed og i sammenhæng, for derved bedst at skabe en vedvarende følelse af livskraft og styrke. Forkæl derfor dig selv med en afslappende kropsbehandling, der giver velvære og ro til krop og…

Læs mere

CARISMED Kontur fedtreduktion/cellulite
Kr. 699,-
Tid: 60 min.

Opstramning af slap hud, lokal fedtreduktion og reduktion af appelsinhud!

Ved hjælp af radiofrekvens-energi opvarmes fedtcellerne, hvorved fedtcellernes stofskifte stiger og deres omfang reduceres. Samtidig stimuleres nedbrydningen af gemte fedtsyrer, så de lagrede fedtsyrer i fedtcellerne bliver formindsket.

RF energi fører til opvarmning af vævet, forårsager e…

Læs mere

Mother to be
Kr. 699,-
Tid: 75 min.

En afslappende og oplivende behandling til den kommende mor, som ønsker at forkæle sig selv og få ny energi til krop og ansigt.

Behandlingen starter med peeling og massage af benene, som efterfølgende påføres en drænende algemaske og indpakkes i varmetæppe.

Mens algemasken på benene virker, gives der en ansigtsbehandling, som naturligvis er tilpasset en den gravid…

Læs mere

Ultimativ forkælelse
Kr. 1049,-
Tid: 120 min.

Til dig, som ønsker den ultimative forkælelse fra top til tå….

En holistisk oplevelse, der fokuserer på ansigt og krop med dybdegående pleje og massage. En enestående behandling, som genopliver hudens naturlige udstråling, giver dyb afspænding og fornyet energi. Den efterlader din krop fuldstændig silkeblød og ansigtet med sin naturlige glød. I behandlingen arbe…

Læs mere