AALBORG
98 11 02 04
Kropsbehandlinger
Afslappende kropsbehandling
Kr. 599,-
Tid: 75 min.

For et langt og sundt liv, kræver det at man tager sig af sin krop…

Hud, krop og Sind, repræsenterer en holistisk tilgang til skønhed, hvor alle parametre skal ses som en helhed og i sammenhæng, for derved bedst at skabe en vedvarende følelse af livskraft og styrke. Forkæl derfor dig selv med en afslappende kropsbehandling, der giver velvære og ro ti…

Læs mere

CARISMED Kontur fedtreduktion/cellulite
Kr. 649,-
Tid: 60 min.

Opstramning af slap hud, lokal fedtreduktion og reduktion af appelsinhud!

Ved hjælp af radiofrekvens-energi opvarmes fedtcellerne, hvorved fedtcellernes stofskifte stiger og deres omfang reduceres. Samtidig stimuleres nedbrydningen af gemte fedtsyrer, så de lagrede fedtsyrer i fedtcellerne bliver formindsket.

RF energi fører til opvarmning af vævet, for…

Læs mere

Mother to be
Kr. 699,-
Tid: 75 min.

En afslappende og oplivende behandling til den kommende mor, som ønsker at forkæle sig selv og få ny energi til krop og ansigt.

Behandlingen starter med peeling og massage af benene, som efterfølgende påføres en drænende algemaske og indpakkes i varmetæppe.

Mens algemasken på benene virker, gives der en ansigtsbehandling, som naturligvis er tilpasset en d…

Læs mere

Ultimativ forkælelse
Kr. 949,-
Tid: 120 min.

Til dig, som ønsker den ultimative forkælelse fra top til tå….

En holistisk oplevelse, der fokuserer på ansigt og krop med dybdegående pleje og massage. En enestående behandling, som genopliver hudens naturlige udstråling, giver dyb afspænding og fornyet energi. Den efterlader din krop fuldstændig silkeblød og ansigtet med sin naturlige glød. I behandlin…

Læs mere

VIDA - Færøgade 51, 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 02 04 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright © 2011 - 2018. VIDA
Klint WebDesign - SEO Hastigehedsoptimering