Behandlinger emsculpt
Kr. 995,-
Tid: 30 min.
Kurkort - 4 behandlinger: Kun 2.985 kr.

Træn din krop, genoptræn eller suppler din træning med disse effektive behandlinger.

EMSculpt er en behandlingsform, der forøger din muskelmasse og forbrænder fedt effektivt og hurtigt på det ønskede behandlingsområde. EMSculpting virker ved at pulsgivende applikatorer genererer et elektromagnetisk felt, hvor impulser giver tusindvis af sammentrækninger i musklerne i det behandlede område på kort tid. Derved aktiveres mange flere muskelfibre, end det er muligt ved en normal træning. Udover at få en mere tonet og stærk krop, giver behandlingen også et vægttab, da aktiviteten i muskelfibrene øger fedtforbrændingen omkring de behandlede områder.

Kliniske studier viser, at EMSculpt kan øge muskelmassen op til 16 % og give en fedtreduktion med op til 19 % efter de anbefalede behandlinger. Ved en normal træning med vægte bruges musklen maksimalt op til 40 %, hvor en behandling med EMSculpt kræver 100 % af muskelfibrene. For at få energi til de mange muskelsammentrækninger nedbrydes de omkringliggende fedtceller ved hjælp af lipolyse. Kroppen vil efterfølgende skille sig helt naturligt af med de døde fedtceller.

20.000 squats på 30 minutter

Ved en behandling opnås ca. 20.000 muskelsammentrækninger, hvilket svarer til 20.000 squats, hvis det er ballerne, der behandles eller 20.000 sit-ups, hvis det er maven! Der er ingen hvile imellem de mange muskelsammentrækninger, som der ville være under en normal træning, og det påvirker cellerne, så musklerne i endnu højere grad bliver større og stærkere.

Behandlingen er også fantastisk for generel vedligeholdelse af muskler, delte mavemuskler, ved skader eller som nænsom og højeffektiv genoptræning.

EMSculpting arbejder på:

 • Opnår tonet og markeret krop
 • Reducerer fedtprocenten
 • Øger muskelmassen
 • Styrker kroppen
 • Langvarigt resultat

Hvem vil have gavn af behandlingen?

EMSculpt er ikke en slankebehandling, selvom der forbrændes fedt – behandlingen toner kroppen og bygger muskelmasse. Derfor egner behandlingen sig kosmetisk bedst til mennesker der er i relativt god form eller er forholdsvis normalvægtig, men som er udfordret i at opnå den ønsket muskelmarkering. Hvis du generelt har overflødige kilo, vil du stadig have gavn af den forøgede muskelmasse og fedtreduktion, men muskeltoningen vil ikke fremstå så tydeligt som på forholdsvis slankere personer. Har du brug for genoptræning af muskler, vil denne behandling også være til stor gavn.

Opnå yderligere resultater med en kombination af vores fedtfrysning, Cryo Sauna & Emsculpting i et forløb. Her vil du hurtigt kunne se et mærkbart resultat! Book tid til en gratis konsultation og hør om dine muligheder.

Hvor mange behandlinger og hvor ofte?

Vi anbefaler, at man min. får 4 behandlinger af 30 minutters varighed inden for 14 dage, på samme område, for at opnå det bedst mulige resultat af EMSculpt. Det er individuelt fra person til person, hvor hurtigt man kan se resultaterne, men mange oplever allerede at kunne se forskel umiddelbart efter de har afsluttet behandlingsforløbet. Det endelige resultat af EMSculpt vil først komme til syne efter nogle uger. Resultatet vil kunne ses op til et halvt år senere, da musklerne vokser over tid og fedtreduktion foregår over uger til måneder.

Hvis du ønsker at vedligeholde dit resultat, vil vi råde dig til at tage et opfølgende behandlingsforløb 1-2 gange om året, i kombination med regelmæssig motion og gode kostvaner. EmSculpt er altså en fremragende mulighed for både mænd og kvinder, der ønsker strammere og mere tonet muskulatur og du kan med fordel købe et kurkort, hvor du sparer penge ved køb af flere behandlinger (se priser).

Hvor på kroppen kan behandlingen foretages?

Behandlingen kan foretages på det meste af kroppen. De mest populære områder at få opstrammet er baller, mave, overarme, lår og lægge.

Sådan foregår det

Selve behandlingen med EMSculpt foretages liggende, hvor du får påsat enten 1 eller 2 applikatorer, afhængigt af hvilket område der skal behandles. Første gang du modtager behandlingen, vil vi starte med en lav energimængde, hvorefter vi gradvist øger styrken af magnetfeltet, indtil vi rammer lige netop den mængde du kan tolerere, og som man skal have for at opnå en effektiv muskelsammentrækning. Behandlingen kan føles lidt underlig i starten, grundet muskelkontraktionerne, men er ikke smertefuld!

Kontraindikationer

Du kan ikke få behandlingen hvis du er gravid, har hjerteproblemer, har for lav eller for høj BMI, har åbne ar eller infektioner i kroppen. Ved Emsculpt behandling skal du være fyldt mindst 18 år, og du skal kunne skrive under på følgende:

At du ikke:

 • Er gravid
 • Har indopererede metaldele i kroppen – Uanset størrelse.
 • Har hjerteproblemer
 • Har epilepsi
 • Har pacemaker
 • Bruger spiral med kobber
 • Vedt arvæv omkring navle regionen

Emsculpt virker på muskler og omkringliggende fedt, og vil derfor ikke kunne afhjælpe løs hud. Hvis du har problemer med løs hud, kan vi anbefale dig at prøve vores Clairsmed Kontour behandling, da den arbejder på netop dette. Book evt. til en gratis konsultation for nærmere information.

Pris

Prøve tid - Ny kunde:

Kun 795 kr.

1 x EMSculpting á 30 min (baller, mave, forlår, baglår eller arme):

995 kr.

Kurkort - Køb 4 behandlinger, betal Kun for 3:

4 behandlinger á 30 min i et område indenfor ca. 2 uger for mest optimale resultat.

Kun 2.985 kr.

Kurkort - Køb 7 behandlinger, betal Kun for 5:

4 behandlinger á 30 min i et område over 4-6 uger for mest optimale resultat.

Kun 4.975 kr.