BODYseat vida2
Kr. 995,-
Tid: 30 min.
Kurkort - 4 behandlinger: Kun 2.985 kr.

Opnå 20.000 knibeøvelser på 30 min.

Denne behandling er til muskelopbygning af bækkenbundsmuskler og behandling mod inkontinens. Den henvender sig både til mænd og kvinder, som har brug for at få trænet deres bækkenbund.

Ca. 45% af alle kvinder oplever inkontinensproblemer i løbet af deres levetid og mange mænd har samme problem.

En del yngre personer lider også af inkontinens af forskellige grunde som f.eks. graviditet, efter fødsel, medicinske årsager og livsstil. Inkontinens kan lede til depression, tab af sexlyst, fravær fra aktiviteter og generelt dårligere livskvalitet, samt forstyrrelser af nattesøvnen når man skal op og tisse midt om natten.

Problemet skyldes oftest at bækkenbundsmuskler og bindevæv, der understøtter blæren, bliver slapt. Det sker for de fleste efter fødsel eller med alderen og for nogle kan det afhjælpes med knibeøvelser og træning af bækkenbunden. Men ikke alle får det gjort og det er ikke effektivt nok for alle.

Men nu er der kommet en effektiv løsning, som kan hjælpe rigtig mange og behandlingen er endda godkendt af det amerikanske sundhedsvæsen, FDA.

BodySeat er et sædet som tilsluttes vores BodySculping maskine og som giver magnetisk behandling af bækkenbundsmusklerne. BodySculpt behandling anvendes i forvejen til opbygning og styrkelse af muskler på mave, baller, lår og arme ved hjælp af magnetiske pulser og kan også benyttes til genopbygning af b.la. delte mavemuskler. Læs mere om BodySculpting her.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ved at man sidder på et særligt sæde og med tøj på.

Hvordan føles det?

Du mærker selvfølgelig de magnetiske pulser, som får dine muskler til at trække sig sammen i forskellige rytmer, men er fuldstændig smertefri. Mange oplever behandlingen som en intens bækkenbundstræning og beskrives af de fleste som en mild følelse af summen eller snurren i underlivet i 1-2 timer efter behandlingen.

Kan man se jeg har fået behandlingen?

En positiv bivirkning af behandlingen er for nogle at de taber sig på nedre mave og ved venusbjerget.

Hvornår mærker jeg resultatet?

De fleste mærker en positiv ændring allerede efter 1-2 behandlinger, dog anbefaler vi min. 4 behandlinger og helst 6 behandlinger med gns. 2 behandlinger om ugen.

Herefter holdes pause i min. 3 måneder, da muskelceller og muskelfibre skal have tid til at udvikle sig. Behandlingen kan derefter gentages med passende mellemrum efter behov. Vi anbefales at vedligeholde resultatet gennem 1-2 behandlinger af hvert halve år.

Kontraindikationer

Du kan ikke få behandlingen hvis du er gravid og har hjerteproblemer. Ved Emsculpt behandling skal du være fyldt mindst 18 år, og du skal kunne skrive under på følgende:

At du ikke::

  • Er gravid
  • Under 18 år
  • Har menstruation
  • Anvender kobberspiral
  • Har hjerteproblemer
  • Har epilepsi
  • Har pacemaker
  • Har indopererede metaldele i kroppen.
  • Har arvæv omkring navle regionen
  • Har BMI over 35 eller under 19,5

Før en behandling

Du vil blive bedt om at fjerne alle metalgenstande, smykker og piercinger inden behandlingen.

Pris

BodySeat Prøvetid - Ny kunde:

Kun 795 kr.

1 x BodySeat behandling á 30 min.:

995 kr.

Kurkort - Køb 4 behandlinger, betal Kun for 3:

Vi anbefaler 2 behandlinger over 2 uger.

Kun 2.985 kr.

Kurkort - Køb 7 behandlinger, betal Kun for 5:

For bedste pris og resultat.

7 behandlinger á 30 min i et forløb med 2 behandlinger over 3 uger, samt en enkelt opfølgning efter 3-6 mdr.

Kun 4.975 kr.