AALBORG
Fødder

Pedicure Aalborg


Trænger dine fødder til en ordentlig omgang forkælelse? Så skal du læse med her. Vida Klinik i Aalborg tilbyder luksuriøse pedicure behandlinger. Den perfekte behandling til dig eller én, der trænger til at blive kredset om.

Mange forbinder en pedicure med lakering af tåneglene. En rigtig pedicure indeholder meget mere end blot neglelak. Et grundigt neglebåndsarbejde og en perfekt filning af din fodform er netop dét, der gør hele forskellen og dermed giver dig den bedste oplevelse samt det bedste og mest holdbare resultat. For os på Vida Klinik er en pedicure meget mere end bare lakering af dine negle. Det handler om at kredse for fødderne og få dem tilbage til et sundt udgangspunkt.

Vi bruger vores fødder hele tiden. Vi går mange kilometer på dem dagligt, og det slider på hælene og trædepuderne. Derfor er det vigtigt at huske at give sine fødder lidt forkælelse engang imellem.

Dine fødder fortjener det bedste af det bedste. Derfor tilbyder Vida Klinik i Aalborg en god behandling, hvor dine fødder får lov at ånde, og du får lov at få en pause fra den travle hverdag.

Hvis det lyder som noget for dig at forkæle dine fødder, så man nærmest svæver fra klinikken, så kan du enten bestille en ”Quick Pedicure” eller en ”Luksus Spa Pedicure” online på vida-klinik.dk.

En pedicure er tilmed også den perfekte gaveidé.

Quick Pedicure
Kr. 349,-
Tid: 30 min.

Hvis det skal gå lidt hurtigt, kan du vælge en Quick Pedicure.

Behandlingen starter med et fodbad, hvorefter fødderne bliver renset og blødgjort med en scrub, som polerer huden blidt. Neglebånd og eventuelle neglerødder fjernes, neglene klippes og files i ønsket form samt længde.

Afsluttende bliver fødderne smurt ind i en fugtgivende creme.

Quick Pedicure kan med…

Læs mere

Luksus Spa Pedicure
Kr. 499,-
Tid: 60 min.

Forkæl dine fødder, så du svæver herfra!

Behandlingen starter med et forfriskende fodbad med eukalyptus-olie efterfulgt af scrub med terapeutiske mineraler og havsalt. Hård hud fjernes vha. Callus Peel, som er en meget effektiv frugtsyre peeling imod hårdhud og fodfil. Negle og neglebånd formes.

Der gives massage af fødderne i en beroligende æterisk olie, hvorefter de pakkes ind i en kølende og fugtgivende maske. Behandlingen afsluttes med...…

Læs mere

VIDA - Færøgade 51, 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 02 04 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.