banner shellac
Smukke negle med SHELALAC
Kr. 379,-
Tid: * fra  45 min.

Få fantastiske og holdbare Shellac negle i Aalborg

Shellac udkom i 2011, og har lige siden været et kæmpe hit, når der skal ordnes negle. Shellac er en fusion mellem gele og neglelak – og sikrer dig glansfulde, unikke negle der har en lang holdbarhed. Geléen er hvad der giver neglene en ualmindelig god holdbarhed, mens letheden af det kommer igennem lakken.

Det skal slås fast, at Shellac er en gelpolish og kan altså derfor ikke benyttes til at forlænge eller opbygge neglen. Shellac har haft utrolig meget konkurrence på markedet siden det udkom, men er uden tvivl stadig favoritten.

Priser og behandlinger hos VIDA i Aalborg:

Shellac inkl. mini manicure 1 farve (30 min)
kr. 379,-
Fransk Shellac (45 min) kr. 429,-
Aftagning af Shellac i forbindelse med behandling kr.  149,-

Fordelene hos Shellac er blandt andet fjernelsen af den. Som du ved fra akryl og gele negle, skal der altid files på neglen, men dette slipper du for ved Shellac negle, da aftagningen kun tager små 8 minutter. Du vil desuden heller ikke få beskadiget negle, da de ingen skader tager - lige meget hvor længe du bærer Shellac.

Hos VIDA i Aalborg tilbyder vi Shellac, Fransk Shellac og aftagning af Shellac i forbindelse med din behandling - naturligvis til overkommelige priser. Du vil opleve smukke, flotte og holdbare negle med en ualmindelig flot glans. Shellac sikrer dig desuden beskyttelse af naturneglen og har en holdbarhed der varer helt op til 14 dage.