AALBORG
Negle og Manicure

Flotte og holdbare negle hos neglesalon i Aalborg

Forkæl dig selv med en manicure hos VIDA i Aalborg

Det siges at hænderne er det vigtigste, når du trykker hånd og møder nye mennesker. Det er derfor også rart at vide, at dine negle ser sunde og velplejede ud. Grundet disse forudsætninger ses det også, at flere kvinder i Danmark er begyndt at få lavet negle hos professionelle. Hos VIDA i Aalborg sikrer vi dig sunde, pæne og velplejede negle i op til 14 dage.

Shellac satte sin fod på markedet i 2011, og har siden da været det fortrukne, når der skal ordnes negle. Shellac er en blanding af gelé og neglelak. Ved denne behandling får du holdbarheden, som stammer fra en gelé-negl og letheden fra lakken. Få fantastiske negle i Aalborg hos VIDA.

Shellac lægges på neglene som en helt normal lak, men det specielle er, at lakken skal hærdes under en led-lampe efter hvert lag der påføres. Shellac kan nemlig ikke lufttørre ligesom normal neglelak – men dette er også en af grundene til en holdbarhed i topklasse.

Du skal ikke være bekymret for, om de farver du ønsker også findes i Shellac. Det er nemlig muligt, at få ligeså mange farver i Shellac, som almindelig neglelak. Fordelen ved Shellac er dog, at de hverken vil blive ridset, krakelere eller miste sin pæne og glansfulde overflade før der er gået op til 14 dage.

Smukke negle med SHELALAC
Kr. 299,-
Tid: * fra 30 min.

Få fantastiske og holdbare Shellac negle i Aalborg

Shellac udkom i 2011, og har lige siden været et kæmpe hit, når der skal ordnes negle. Shellac er en fusion mellem gele og neglelak – og sikrer dig glansfulde, unikke negle der har en lang holdbarhed. Geléen er hvad der giver neglene en ualmindelig god holdbarhed, mens letheden af det kommer…

Læs mere

VIDA - Færøgade 51, 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 02 04 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.