AALBORG
98 11 02 04

Hænder og fødder

haender
foedder
Quick Manicure
Kr. 259,-
Tid: 30 min.

Ønsker du en hurtig, men effektiv, behandling af dine hænder, er Quick Manicure det perfekte valg.

Hænderne desinficeres, hvorefter neglebånd fjernes, neglene files til og poleres op. Der afsluttes med en duftende håndlotion med plejende egenskaber. Quick Manicure kan kombineres med Shellac.

Læs mere

Citrus Spa Manicure
Kr. 429,-
Tid: 60 min.
Få de blødeste og mest velplejede hænder med en Luksus Spa Manicure!

Behandlingen starter med blødgøring i citrusvand efterfulgt af krystalpeeling med frugtsyre og C-vitaminer. Negle og neglebånd formes, og der gives massage af hænderne med nærende mandelolie. Herefter lægges en nærende citrus-håndmaske på. Der renses der under neglene, de poleres og afsluttes med…

Læs mere

Quick Pedicure
Kr. 349,-
Tid: 30 min.

Hvis det skal gå lidt hurtigt, kan du vælge en Quick Pedicure.

Behandlingen starter med et fodbad, hvorefter fødderne bliver renset og blødgjort med en scrub, som polerer huden blidt. Neglebånd og eventuelle neglerødder fjernes, neglene klippes og files i ønsket form samt længde.

Afsluttende bliver fødderne smurt ind i en fugtgivende creme.

Quick Pedicure kan med…

Læs mere

Luksus Spa Pedicure
Kr. 499,-
Tid: 60 min.

Forkæl dine fødder, så du svæver herfra!

Behandlingen starter med et forfriskende fodbad med eukalyptus-olie efterfulgt af scrub med terapeutiske mineraler og havsalt. Hård hud fjernes vha. Callus Peel, som er en meget effektiv frugtsyre peeling imod hårdhud og fodfil. Negle og neglebånd formes.

Der gives massage af fødderne i en beroligende æterisk olie, hvorefter de pakkes ind i en kølende og fugtgivende maske. Behandlingen afsluttes med...…

Læs mere

Smukke negle med SHELALAC
Kr. 299,-
Tid: * fra 30 min.

Shellac er verdens første hybridlak. Kombinationen af lak og gele gør produktet helt unikt og langt mere holdbart og glansfuldt end øvrige lakker, der hidtil er set.

Produktet er tyndt, men samtidig stærkt nok til at blive påført på samme måde som neglelak. Lakken har en lang varighed og en utrolig glans. Den ser naturlig ud, giver en stærk…

Læs mere

VIDA - Færøgade 51, 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 02 04 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright © 2011 - 2018. VIDA
Klint WebDesign - SEO Hastigehedsoptimering