Hårfjerning
Hårfjerning
Kr. 139,-
Pris fra.

Vi anvender strip-voks metoden, som forgår ved at voks påføres og herefter fjernes med en kraftig strip. Strip-voks er hurtig og nemt til dig der gerne vil have det overstået kvikt og effektivt.

Priser:

Overlæbe eller Hage (15 min) kr. 139,-
Næse eller øre (15 min) kr. 149,-
Overlæbe og hage (30 min) kr. 199,-
Kinder (15 min) kr. 169,-
Ansigt (overlæbe, hage og kinder) (30 min) kr. 249,-
Halve ben - Fra knæ og ned (30 min) kr. 359,-
Halve ben - Fra knæ og ned inkl. bikinilinje (45 min) kr. 449,-
Hele ben (60 min) kr. 459,-
Hele ben inkl. bikinilinje (60 min) kr. 549,-
Bikinilinje (15 min) kr. 159,-
Armhuler (15 min) kr. 159,-
Arme (30 min) kr. 299,-
Ryg (30 min) kr. 399,-
Ryg inkl. skulder, bryst og mave (60 min) kr. 599,-
Bryst/mave (30 min) kr. 399,-

Hårfjerning med voks

Kropsbehåring er helt naturligt. Det er noget, som langt de fleste mennesker har og for mange er det helt okay. Dog kan der være steder på kroppen, hvor kropsbehåringen alligevel driller øjet. Det kan også være helt forstyrrende gener, der kan være årsag til, at man ønsker at få fjernet hårene fra kroppen.

Mange vælger at få fjernet hårene på benene, under armene og på de mere intime steder som bikinilinjen. Hvis du ønsker at få en hårfjerningsbehandling, så er du kommet til det helt rette sted.

Her hos Vida i Aalborg tilbyder vi nemlig diverse voksbehandlinger på forskellige områder på kroppen. Her på klinikken anvender vi strip-voks metoden, som foregår på den måde, at voksen påføres det pågældende sted, hvorefter den atter fjernes med en kraftig strip. Metoden er perfekt til dig, der ønsker at få det overstået på en hurtig og effektiv måde, hvor du næsten ikke når at mærke smerten, der kan følge med.

Lyder en hårfjerning med voks som noget for dig? Så tag et kig på de muligheder for områder, vi tilbyder, og se, om dit ønskede områder indgår i vores tilbud. Vi garanterer en effektiv behandling, der er holdbar i mange uger. Med en voksbehandling undgår du flere gener, som mange oplever efter barbering.

Bestil en tid til voksbehandling her på hjemmesiden vida-klinik.dk.