AALBORG
Hårfjerning

Hos VIDA i Aalborg laver vi hårfjerning på flere forskellige måder - og områder. De meste smertefrit og effektive hårfjerninger med bodysugaring eller alm. voksbehandling.

Hårfjerning
Kr. 89,-
Pris fra.

Vi anvender strip-voks metoden, som forgår ved at voks påføres og herefter fjernes med en kraftig strip. Strip-voks er hurtig og nemt til dig der gerne vil have tingen overstået kvikt og effektivt.

Læs mere

Hårfjerning
Kr. 69,-
* Pris fra

Bodysugaring er metoden hvor vi fjerner håret i gro-retning, så vi undgår de knækkede hår og smerten mindskes. Huden efterlades blød og velplejet, da sukkeret let exfolierer huden under behandlingen.

På sigt vil hårvæksten mindskes, da hårene bliver finere og blødere, og da vi gentagende gange destruerer strukturen i hårdannelsen, vil det på sigt reducere…

Læs mere

Hårfjerning
Kr. 265,-
Fra pris

Release Peeling er en basisk peeling, der opløser hudens keratin, og dermed effektivt og skånsomt fjerner et større lag overfladeceller og sætter gang i hudens fornyelsesproces, således at du får en friskere og klarere hud, der giver en mere positiv udstråling!

Release peelingen har også den egenskab at fjerne hår, da hudens øverste lag såvel som hå…

Læs mere

Hårfjerning
Kr. 199,-
Tid: * fra 10 min.

Epilering er permanent hårfjerning med et højfrekvens du-lac apparat, som ved hjælp af strøm reducerer hårvæksten.

Hårene fjernes med en yderst tynd nål, der føres ned i hårsækken hvorefter der tilføres strøm. Strømmen destruerer hårroden og skubber de fine kapillærer længere ned i huden. Så har håret ikke noget blod og næring at leve af og…

Læs mere

VIDA - Færøgade 51, 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 02 04 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright © 2011 - 2019. VIDA
Klint WebDesign - SEO Hastigehedsoptimering