AALBORG
Hårfjerning

Hårfjerning Aalborg

Kropsbehåring er helt naturligt. For de fleste mennesker er kropsbehåring ikke noget, der generer eller skaber yderligere problemer, men for nogle kan for meget behåring være generende. Mange vælger derfor at fjerne sine hår på benene samt på og under armene.

Hos Vida i Aalborg tilbydes du hårfjerning både på forskellige måder og forskellige områder. Så hvis du trænger til at få vokset dine ben, arme eller andre områder på kroppen, så kan du trygt bestille tid her.

”Release Peeling”, ”Epilering”, ”Bodysugaring” og ”Voks” er de hårfjerningsmetoder, som vi bruger her på klinikken. Hvis du vælger at få fjernet dine hår med epilering, så bliver håret fjernet permanent. Epilering er nemlig hårfjerning med et højfrekvens du-lac-apparat. Dette apparat reducerer hårvæksten ved hjælp af strøm.

Fordelen ved at få fjernet hårene permanent er blandt andet, at du undgår generne ved almindelig hårfjerning. Mange døjer med hudgener som skægpest, indgroede hår og hudirritation efter hårfjerning. Dette problem kommer du helt udover, når du vælger at fjerne dine hår permanent.

Uanset om du er mand eller kvinde, så kan du få tilbudt hårfjerning her hos os. Så tag et kig på vores tilbud og forkæl dig selv og din krop med én af vore hårfjerningsbehandlinger.

Hårfjerning
Kr. 89,-
Pris fra.

Vi anvender strip-voks metoden, som forgår ved at voks påføres og herefter fjernes med en kraftig strip. Strip-voks er hurtig og nemt til dig der gerne vil have det overstået kvikt og effektivt.

Læs mere

Hårfjerning
Kr. 69,-
* Pris fra

Bodysugaring er metoden hvor vi fjerner håret i gro-retning, så vi undgår de knækkede hår og smerten mindskes. Huden efterlades blød og velplejet, da sukkeret let exfolierer huden under behandlingen.

På sigt vil hårvæksten mindskes, da hårene bliver finere og blødere, og da vi gentagende gange destruerer strukturen i hårdannelsen, vil det på sigt reducere…

Læs mere

Hårfjerning
Kr. 265,-
Fra pris

Release Peeling er en basisk peeling, der opløser hudens keratin, og dermed effektivt og skånsomt fjerner et større lag overfladeceller og sætter gang i hudens fornyelsesproces, således at du får en friskere og klarere hud, der giver en mere positiv udstråling!

Release peelingen har også den egenskab at fjerne hår, da hudens øverste lag såvel som hå…

Læs mere

Hårfjerning
Kr. 199,-
Tid: * fra 10 min.

Epilering er permanent hårfjerning med et højfrekvens du-lac apparat, som ved hjælp af strøm reducerer hårvæksten.

Hårene fjernes med en yderst tynd nål, der føres ned i hårsækken hvorefter der tilføres strøm. Strømmen destruerer hårroden og skubber de fine kapillærer længere ned i huden. Så har håret ikke noget blod og næring at leve af og…

Læs mere

VIDA - Færøgade 51, 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 02 04 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.