GREEN PEEL
GREEN PEEL® Classic
Kr. 1.799,-
For- og efterbehandling.

GREEN PEEL® Classic er en biologisk dybdepeeling, som er særdeles effektiv til fjernelse af ar, misfarvninger/pigmentforandring, mindske rynker og linjer, store porer, fornyelse af huden etc.

Behandlingen er 100% biologisk, og sætter gang i hudens stofskifte, stimulerer lymfen, er opstrammende, øger dannelse af collagen, forbedrer udskillelse af affaldsstoffer og mildner strækmærker. Denne helt specielle blanding opløser blidt det yderste væv og regenererer det underliggende væv. Kort sagt en behandling, der virkelig sætter gang i huden, da den arbejder i alle hudens 3 lag.

se video youtube

GREEN PEEL® Classic kan mindske eller fjerne:

  • Pigmentforandringer og graviditetsskjolder
  • Rynker & slap hud
  • Linjer og tørhed
  • Akne og bumser generelt
  • Grov hud
  • Åbne porer

Lige efter behandlingen:

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarig rød og varm, og føles lidt stikkende som efter en solskoldning. Dette aftager hurtigt og ca. 3-5 dage efter behandlingen er udført vil huden begynde at skalle af, man må ikke pille huden af, men skal blot påføre ekstra creme. Efter 5 dage kommer man til en efterbehandling, hvor fjernelse af de sidste rester af urter og hudskaller udføres. Herefter påføres særligt nærende cremer til huden.

Behandlingens virketid:

Behandlingen virker i ca. 28 dage efter behandlingen er påbegyndt, men ses tydeligt allerede efter 5 dage. Under selve behandlingstiden på de 5 dage, MÅ DER IKKE KOMME VAND PÅ DE BEHANDLEDE OMRÅDER og der skal kun benyttes behandlingens specialprodukter, og derfor skal der påregnes køb af produkter til hjemmepleje af huden.

Vigtigt at vide:

Du må ikke få vand i dit ansigt i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen. Du skal bruge en speciel urtelotion til at rense din hud med i stedet for vand, og bruge 2 cremer til hjemmepleje indtil du kommer til efterbehandlingen. Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt med de produkter der understøtter behandlingen.

Hård træning, som du sveder meget af, skal udlades i et par dage. Undgå direkte sollys på din hud. Det anbefales at bruge en solcreme eller dagcreme med solfaktor i for at skåne din nye fine hud i ca. 4-6 uger.

Bonus info:

Du kan godt gå på arbejde mens huden afskaller, men nogle foretrækker at ligge afskalningsdagene i weekenden. De fleste skaller på dag 3-5. Hvis du skal skalle i weekenden, skal du bestille tid til Green Peel Classic en onsdag eller torsdag, og husk også at bestille tid til Green Peel efterbehandling ca. 5 dage efter.

OBS!

Vi gør opmærksom på at det er en fordel at booke GREEN PEEL® Classic og efterbehandlingen på samme tid, så du er sikker på vi har tid til din efterbehandling

VIGTIGT!!

Det vigtigt du kommer 15 min. før din behandling starter, da du får udleveret et papir med kundeinformation, som skal læses og underskrives før behandlingen kan udføres.

Pris for hjemmepleje kit der indeholder de produkter, der skal bruges i forbindelse med behandlingen 799,- De kan også købes enkeltvis.

Denne behandling inkluderer 75 min Green Peel® Classic og 60 min efterbehandling.

Pris for begge behandlinger kr. 1799,-

Billeder før / efter