AALBORG
Gavekort

Overrask den du holder af med velvære behandlinger eller skønhedsprodukter!

Vida sammensætter gavepakker og gavekort efter dine ønsker.

Vi tilbyder afslappende og luksuriøse behandlinger til dig og din elskede - overrask den du holder af, kvinden i dit liv, din mor, din søster eller en god ven med noget helt unikt.

 

VIDA gavekort

Bestilling af gavekort

Nu kan du købe gavekort til VIDA online. Du modtager det inden for et minut, og kan let selv printe det ud. Du kan gøre dit gavekort personligt med en hilsen og et billede. Du kan også vælge at gavekortet skal sendes med posten - pænt pakket ind.

Du kan også altid henvende dig i VIDAFærøgade 51, 9000 Aalborg, bestille dit gavekort og vi gør det klar med det samme.

Gavekort kan bruges til ydelser og produkt køb.

Gavekort til Vida

Ønsker du at overraske én du holder af med et gavekort på den bedste form for selvforkælelse til Vida? Ønsker du tilmed et gavekort til en klinik i Aalborg. Så er det her, du skal læse med.

Nu har du nemlig mulighed for at købe et gavekort til massage og ansigtsbehandling eller måske bare til nogle luksuriøse produkter fra klinikken. Et gavekort giver dig et væld af muligheder for forkælelse. Det er bare op til ejeren af gavekortet, hvad den skal indløses til.

Alle har brug for lidt velvære og selvforkælelse engang imellem. En ansigtsbehandling eller en omgang massage kan være med til at lade de tomme batterier helt op igen. Tit kommer den travle hverdag til at fylde alt for meget, og vi glemmer at passe på og selv og give os tid til bare at være. Kender du én, der trænger til at blive forkælet lidt ekstra om?

I dag er det blevet populært at give oplevelser i gave. En oplevelse er noget, man kan leve højt på længe og tænke tilbage på med stor glæde. Giv din mor, far, søster, veninde, kone eller mand et gavekort på en luksuriøs oplevelse.

Hvis det lyder som noget for dig at give ren forkælelse i gave, så køb et gavekort til Vida Klinik i Aalborg. Et velfortjent pusterum fra den travle hverdag føles bare ikke bedre.

VIDA - Færøgade 51, 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 02 04 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.