dk bedste beauty sted

Vi er nomineret til Danmarks Bedste Beauty Sted

Kære kunder og venner af VIDA

Vi er begejstrede og dybt taknemmelige for at meddele, at VIDA er blevet nomineret til "Danmarks Bedste Beauty Sted." Det er en ære at blive anerkendt for vores dedikation til skønhed, velvære og førsteklasses service. Denne nominering er ikke kun et bevis på vores passion, men det afspejler også den støtte, vi har modtaget fra vores fantastiske kunder.

Vi ønsker at takke hver enkelt af jer for at have gjort VIDA til det, det er i dag. Jeres tillid og støtte har været drivkraften bag vores stræben efter kvalitet og skønhed. At være en del af jeres skønhedsrejse er en ære, og vi er begejstrede for at have skabt et rum, hvor skønhed møder velvære.

Denne nominering fylder os med glæde og ydmyghed, og vi vil gerne bede om jeres hjælp til at føre os til finalen. Hvis du har oplevet den VIDA-magi, som vi stræber efter at levere i vores skønhedssalon, vil vi sætte pris på, hvis du ville tage dig tid til at stemme på os.

For at afgive din stemme, besøg venligst siden her. Vi er taknemmelige for enhver stemme, og hver enkelt tæller.

Taknemmelige hilsner

Lene

Bryn og vipper
Brow Lift
Kr. 399 ,-

Tæmmer uregelmæssige og krøllede hår i brynene

Brow Lift også kaldt ”Brow Lamination” er perfekt til dig, der ønsker at tæmme uregelmæssige, krøllede eller stædige hår i brynene. Behandlingen vil rette hårene ud, tilføje længde, sætte brynhårene på plads, som alt sammen er med til at skabe den perfekte form og give et naturligt løft til dine bryn. Det efterlader et ”brush up…

Læs mere

Bryn og vipper
Kr. 129,-
Pris fra.

Markér dine bryn

Vi former dine bryn efter dit ønske, og hvad der passer til lige netop dine ansigtstræk. Det giver et naturligt løft, mere udstråling og karakter til dit ansigt.

Farv dine øjenvipper

Du kan også få farvet dine vipper mørke, så du kan spare på....…

Læs mere

Bryn og vipper
Kr. 399,-
45 min

Opnå fyldige, markante og fantastiske vipper med Lash Lift

Som du nok ved, er størstedelen af os ikke skabt med fantastiske, naturligt lange og buede vipper men har derimod korte, tynde og nedadvendte vipper. Det ses derfor ofte, at valget lander på extensions, når der skal gøres noget ved vipperne. Dette er dog ikke længere en nødvendighed, eftersom Lash Lift blev udvi…

Læs mere