images/behandlinger/carbon-u-laser/carbon-peeling-vida.jpg

Mere jævn og ensartet hud

Det giver en øjeblikkelig udjævnings- og lysende virkning, så huden ser mere jævn og ensartet ud.

foer efter ansigt

Carbon  Peeling uden Laser

Carbon Peelingen er velegnet til alle aldre og hudtyper. Det er en forholdsvis hurtig, men meget effektiv behandling.

foer efter arm
Kr. 749,-
Tid 30 min.

Den første anti-age peeling med aktiveret Carbon

Carbon Peeling med Aktivt kul og frugtsyre cocktail. Den første Carbon Peeling med aktivt kul, stærk nok til at stå alene UDEN laser, en helt igennem unik behandling.

Som noget helt nyt hos VIDA i Aalborg tilbyder vi nu Carbon Peeling UDEN laser, ved hjælp af aktivt kul giver behandlingen en eksfolierende og rensende virkning, der efterlader huden smuk, naturlig og ensartet.

Det aktiverede vegetabilske kulstof indeholder sort ingefær og lakrids, som er naturlige antioxidanter, der virker anti-inflammatoriske (betændelseshæmmende). Sammensætningen af frugtsyre, aktivt kul, lakrids og ingefær, gør peelingen i stand til at penetrere dybere ned i huden og stimulere celledelingen, på en hurtigere og mere effektiv måde, samtidig med at fugttabet i underhuden mindskes.

Det giver en øjeblikkelig udjævnings- og lysende virkning, så huden ser mere jævn og ensartet ud. Det naturlige kulstof absorberer hurtigt hudens olie, urenheder og døde hudceller dybt inde i porerne og trækker toksiner (affaldsstoffer) op til overfladen. Det giver en detox effekt og hjælper med at aktivere celledelingen, rekonstruere beskadiget hud, samt opstramme og forbedre optagelsen af virkestoffer fra din hudplejerutine.

Fordele:

  • Lysner mørke pletter / forbedrer pigmentforandring
  • Reducerer fine linjer
  • Mindsker porerne
  • Dybderenser - Fjerner hudorme
  • Reducerer acne og ar
  • Forbedrer elasticitet
  • Giver glød og udstråling
  • Aktiver celledelingen / fornyelse af huden

Carbon Peelingen er velegnet til alle aldre og hudtyper. Det er en forholdsvis hurtig, men meget effektiv behandling. Opnå yderligere resultat ved et forløb: Køb 6, betal for 5.