AALBORG
banner beauty angel
Beauty Angel
Kr. 299,-
Tid: 45 min.
Inkl. rens, EMT maske og cultiverings creme. (Self treatment)

Nu har du muligheden for at få endnu mere ud af din Beauty angel behandling ved hjælp af de effektive EMT masker. Maskerne er specielt lavet til Beauty Angel lyset og giver enestående resultater.

Behandlingen er en self treatment behandling og det vil sige du selv skal udføre behandlingen. Du får udleveret de produkter du skal bruge af VIDA og derefter skal du nøje følge vores vejledning step by step. Vælg mellem 5 forskellige virkningsfulde masker og få evt hjælp til hvilken maske der passer til dig af personalet i VIDA.

Behandlingen indeholder: Rens, EMT maske, Beauty Angel lys 20 min og cultiverings creme.

OBS! Har du købt et kur kort til Beauty Angel kan du blot tilkøbe dig EMT masken med et tillæg på kr. 129,- eller Anti age maskerne kr. 149,- .

HUSK hvis du booker online så vælg: EMT maske + Beauty Angel lys 45 min.

Læs mere om de forskellige masker herunder.

Green Tea – Rensende

Et udviklet hudplejefænomen, som anvender en unik Green Tea-maske, der styrker huden i ikke at oxidere og på samme tid regulere udskillelsen af olier. Green Tea forhindrer tidlige tegn på ældning samt definerer hudens struktur. Med dette lag af beskyttelse minimeres forstørrede porrer, akne reduceres og produktet er samtidig med til, at reparere huden ved at forbedre en ujævn hudtone og mørkere pigmentering.

Cherry Blossom – Beroligende og Lindrende

I Japan har de i århundreder hyldet Cherry Blossom grundet dets rene skønhed og sarte duft. Det er det bedste eksempel på skrøbelighed og renhed. Cherry Blossom-maskens ekstrakter tilføjer fugt og får huden til at se blød og smidig ud. Antioxidanter tilfører beskyttelse mod for tidlig ældning samt skadelige miljøpåvirkninger.

Deep Sea – Fugtgivende

En oase af fugt til den tørre, stressede og kedelige hud. Algeekstrakter beskytter huden mod skadelige affaldsstoffer og genopretter fugt. Forbedret med en udfyldende formular, der tilbringer en tørstig hud den optimale dosis fugt. Deep Sea Water ekstrakter, som sørger for en fantastisk fugtgivende effekt.

Produktet hjælper også med at reducere en kedelig og ujævn teint. Den vandlige, lette konsistens absorberes øjeblikkeligt af huden for dramatisk, at forøge fugtigheden især i de områder, hvor huden har mest brug for det. Huden efterlades fugtet og skinnende.

Hyaluron – Fugtgivende

Hydra-Soothing Moisturizing (hyaluronsyre) Bio Cellulose / Silkemaske tilfører huden fugtgivende, plejende og beskyttende ekstrakter. Hyaluronsyren kan forbedre tilstanden af rynker og udtørret hud; den holder på vandet i huden, for at bevare collagenens fugtighed og tilfører samtidig huden et ungdommeligt look.

Q10 & Kaviar – Anti-Aging

Q-10 & Caviar Nourishing Mask er designet til at frembringe din huds naturlige skønhed for at bevare dens elasticitet og genoprette dens strålende glød. Coenzymet Q10, også kendt som Ubiquinone, er en essentiel komponent for vores celler, som fremmer energiproduktionen.

Coensynet Q10 bliver mindre aktivt med alderen, men med denne omfattende og yderst effektive anti-aging-maske bliver hudens livsbalance ikke blot genopladet – den hjælper også med at reducere tydelige tegn på ældning. For en sundere, yngre hud nu og i fremtiden – du har slet ikke råd til at lade være!

Collagen – Anti-Aging

Tag denne luksuriøse Collagen Bio Cellulose / Silkemaske på og tilfør huden koncentrerede fugtgivende egenskaber. Collagen Bio Cellulose / Silkemaske opfrisker og minimerer fremkomsten af træt hud, samt hjælper med at reducere fine linjer og rynker for en fejlfri og jævn teint. Det rige indhold af aktive ingredienser fugter øjeblikkeligt tør, kedelig hud og har samtidig en anti-aging-effekt. Huden genoplives og føles blød og glat.

 

beauty-angel-video

 

View the embedded image gallery online at:
https://vida-klinik.dk/beauty-angel-self#sigProId7075892b34

Fordele og resultater

 • Giver en strålende glød og en glat og velplejet hud
 • Reducerer mørke rander og hævelser under øjnene
 • Reducerer strækmærker og arvæv markant
 • Reducerer uren hud og akne markant
 • Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look
 • Frigiver kroppens endorfiner
 • Reducerer fine linjer og rynker på hele kroppen
 • Blødgører og udglatter din hud som aldrig før
 • Stimulerer din collagen produktion
 • Reducerer pigmentpletter, ældningspletter og fregner
 • Giver en varm og afslappende behandling

Ovenstående er kun en del af de postive ting Beauty Angel lyset gør for din hud og krop.

VIDA - Færøgade 51, 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 02 04 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright © 2011 - 2019. VIDA
Klint WebDesign - SEO Hastigehedsoptimering