Ansigtspleje
Kr. 559,-

Release Peeling er en basisk peeling, der opløser hudens keratin, og dermed effektivt fjerner et større lag overfladeceller og sætter gang i hudens fornyelsesprocess, således at du får en friskere og klarere hud der giver en mere positiv udstråling!

Peelingen kan behandle alle, og er særdeles velegnet til pigmentering, ar, rynker, grov og trist hud. Hvor mange release peelinger, der skal til afhænger af hudens sunhedstilstand, rynkernes /furernes dybde, arenes dybde, alder, samt hudens forhorningslag. Men allerede efter første behandling vil du opleve en mere ensartet hud med en flottere udstråling. Release peelingen har også den egenskab at fjerne hår!

Første gang du får behandlingen skal du være forberedt på at det er helt normalt at huden vil føles tør og stram, samt blusse lettere de første 3-5 dage. Huden vil også optage mere næring, da ph-værdien skal genoprettes. Dette er en del af hudens fornyelsesprocess. Gentager du behandlingen vil du ikke opleve denne process på samme måde, da hudcellerne "ved" hvordan de skal reagere. Vi anbefaler du tilkøber en luksus special maske med behandlingen, da det vil fylde huden og med næring og vitaminer.

Kurforløb: Få 6 behandlinger, betal kun for 5