AALBORG
98 11 02 04
Kr. 799,-
Pr. behandling

I denne behandling lægges der Release Peeling på huden hvor rynkereduceringen ønskes inden selve Elektrokosmetikbehandlingen påbegyndes. Peelingen er en nødvendighed for at få det flotteste resultat, da den rengør og fjerner keratinen i huden så elektrokosmetikken kan gå dybere ned i huden.

Ved rynkereducering kan vi arbejde med 4-5 linjer pr. behandling, afhængig af størrelsen og dybden. Behandlingen skal gentages 3 gange inden for 4 måneder for et varigt resultat. Når du har fået 3 rynkerreduceringsbehandlinger, kan rynken ikke blive den størrelse rynken var inden du påbegyndte behandlingerne de næste 15-20 år.

Behandlingen udføres med en varm stum nål, som øger bindevævet i linjen. Derved minimeres linjerne straks.

Elektrokosmetik Rynkereducering + Release Hele Ansigtet pris pr. behandling kr. 999,-

Kurforløb: Få 6 behandlinger, betal kun for 5

Læs mere om Release peeling her

Efter behandlingen

Der dannes en lille skorpe efter din behandling. Det er utrolig vigtigt, at denne skorpe får lov til at sidde så længe som muligt ca. 7-10 dage og gerne mere (så længe huden har brug for det til ophelingen). Jo længere skorpen sidder, jo smukkere resultat.

Generelt skal du undgå

  • Pille skorpen af, da det kan resultere i ardannelser.
  • Peele din hud før skorpen selv er faldet af.
  • Undgå sol de næste 30 dage efter behandlingen.
  • Undgå produkter med frugtsyre i de efterfølgende 30 dage.

For hver behandling skal der bruges 1-2 Heal Up ampuller som hjemmepleje til kr. 156,- Dette er yderst vigtigt, da selve helingsprocessen er med til at give det bedste resultat. Ampullen bruges ca. 10 gange om dagen til såret er faldet af eller huden er helet op.

VIDA - Færøgade 51, 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 02 04 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright © 2011 - 2018. VIDA
Klint WebDesign - SEO Hastigehedsoptimering