dk bedste beauty sted

Vi er nomineret til Danmarks Bedste Beauty Sted

Kære kunder og venner af VIDA

Vi er begejstrede og dybt taknemmelige for at meddele, at VIDA er blevet nomineret til "Danmarks Bedste Beauty Sted." Det er en ære at blive anerkendt for vores dedikation til skønhed, velvære og førsteklasses service. Denne nominering er ikke kun et bevis på vores passion, men det afspejler også den støtte, vi har modtaget fra vores fantastiske kunder.

Vi ønsker at takke hver enkelt af jer for at have gjort VIDA til det, det er i dag. Jeres tillid og støtte har været drivkraften bag vores stræben efter kvalitet og skønhed. At være en del af jeres skønhedsrejse er en ære, og vi er begejstrede for at have skabt et rum, hvor skønhed møder velvære.

Denne nominering fylder os med glæde og ydmyghed, og vi vil gerne bede om jeres hjælp til at føre os til finalen. Hvis du har oplevet den VIDA-magi, som vi stræber efter at levere i vores skønhedssalon, vil vi sætte pris på, hvis du ville tage dig tid til at stemme på os.

For at afgive din stemme, besøg venligst siden her. Vi er taknemmelige for enhver stemme, og hver enkelt tæller.

Taknemmelige hilsner

Lene

banner phyris
Skin Results Frugtsyre
Kr. 649,-
Tid: 60 min.

Effektiv frugtsyre behandling, som indeholder liposome indkapslede æblesyre, såvel som et frugtsyre kompleks. Giver øjblikkeligt en klar og fin udstråling!

Behandlingen har en stærk eksfolierende effekt på huden og virker blødgørende, blancerende og regenerende. Syren stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra afhjælper hudskader, som for eksempel pigmentforandringer, leverpletter og solskader. Denne behandling vil med andre ord gøre træt og trist hud mere levende og give din hud glød, så du ser mere frisk ud. 

Behandlingen består af: Afrensning af ansigt, hudanalyse, frugtsyre peeling, frugtsyre maske, massage, øjen- og ansigtsmaske efter hudtilstanden. Behandlingen afsluttes med øjenpleje, serum og 24-timers creme.

PHYRIS-produkternes særlige kendetegn er høj kvalitet, unikke løsninger til specielle behov og hudtyper, bemærkelsesværdige resultater og langvarig effekt.