Ansigtspleje

Opnå sund og blød hud med plejende ansigtsbehandlinger

Der er mange grunde til, at vi får uren hud og akne. Det ses ofte, at akne giver flest vanskeligheder som teenager eller som voksen, når hormonproduktionen går ind og ændrer sig. Det kan bl.a. ske i forbindelse med graviditet eller overgangsalder.

Stress er også en af de hyppige årsager til bumser og uren hud. Det er derfor utrolig vigtigt, at huden renses i dybden og ligeledes, at man benytter sig af produkter – ellers kan talgkirtlerne f.eks. irriteres mere end højst nødvendigt og kan derfor give en negativ effekt.

Hos VIDA i Aalborg er vi meget bevidste om produkterne vi anvender under vores ansigtsbehandlinger, men også hvilken behandling du har brug for. Vi tilbyder et hav af forskellige ansigtsbehandlinger, og det er derfor vigtigt, at vi får valgt den rette til dig.

Vi tilbyder blandt andet dermaOXY oxygenbehandling, hvilket på nuværende tidspunkt er den førende oxygenbehandling i Danmark og bestemt også blandt de mest effektive ansigtsbehandlinger. Behandlingen henvender sig til begge køn, og forebygger slaphed, rynker og eventuel fugtfattig eller moden hud.

Få en sund, forfriskende og naturlig oplevelse i form af en ansigtsbehandling i Aalborg hos VIDA. Vi finder den rette ansigtsbehandling, som lige præcis du har brug for.

Skin Results Frugtsyre
Kr. 649,-
Tid: 60 min.

Effektiv frugtsyre behandling, som indeholder liposome indkapslede æblesyre, såvel som et frugtsyre kompleks. Giver øjblikkeligt en klar og fin udstråling!

Behandlingen har en stærk eksfolierende effekt på huden og virker blødgørende, blancerende og regenerende. Syren stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra afhjælper hudskader, som for eksempel pigmentforandringer, leverpletter og solskader. Denne behandling vil med andre ord gøre træt og trist hud mere levende og give din hud glød, så du ser mere frisk ud. 

Behandlingen består af: Afrensning af ansigt, hudanalyse, frugtsyre peeling, frugtsyre maske, massage, øjen- og ansigtsmaske efter hudtilstanden. Behandlingen afsluttes med øjenpleje, serum og 24-timers creme.

PHYRIS-produkternes særlige kendetegn er høj kvalitet, unikke løsninger til specielle behov og hudtyper, bemærkelsesværdige resultater og langvarig effekt.

Kr. 399,-
Tid: 30 min.

GREEN PEEL® Peel4beauty er en behandling, som frisker up og giver fugt og energi. Behandlingen er perfekt til en træt hud, der har tendens til fine linjer og rynker, samt en uren hud. Behandlingen virker blødgørende på en fortykket hud. Masken stimulerer og forstærker cellernes regenerering, fugter, opstrammer og aktiverer hudens funktion og renser huden effektivt.

Kr. 1.799,-
For- og efterbehandling.

GREEN PEEL® Classic er en biologisk dybdepeeling, som er særdeles effektiv til fjernelse af ar, misfarvninger/pigmentforandring, mindske rynker og linjer, store porer, fornyelse af huden etc.

Green Peel® Classic er en biologisk dybdepeeling, som er særdeles effektiv til fjernelse af ar, misfarvninger/pigmentforandring, mindske rynker og linjer, store porer, fornyelse af huden etc.

Kr. 749,-
Tid: 60 min.

GREEN PEEL® Fresh-Up forbedrer blodcirkulationen i huden, formindsker de første linjer og rynker, giver en friskere teint, og en smuk udstråling.

Peelingen består af 10 forskellige urter der er rig på alger, mineraler, enzymer og vitaminer. Urteblandingen pensles på ansigtet og masseres ind for at stimulere og opfriske huden. På den måde stimuleres blodcirkulationen, porerne åbnes og huden er nu i stand til optimalt at absorbere ingredienserne i den efterfølgende hudpleje.