srs mesoterapi
SRS Mesoterapi / microneedling
Kr. 1.795,-
Tid: 55 min.

Med denne professionelle kliniske behandling bruger vi hudens egne ressourcer til at kickstarte hudens egen reparationsproces for optimal fornyelse ved først at lave en kontrolleret nedbrydning vha. Meso pennens tusindvis af mikroskopiske nåleprik i huden. Derefter starter en genopbygningsproces, hvor disse små prikker virker som et center for hudfornyelse og de sørger endvidere for at de aktive stoffer effektivt kan trænge ind i huden. 

Genopbygningsprocessen øger hudens egen produktionen af de vigtige kollagene fibre og dermed dannelsen af elastin, som står for spændstigheden i huden. Samtidig benyttes en specialblandet aktiv cocktail af blandt andet vitaminer og mineraler tilpasset netop din hud og dine udfordringer, og giver hermed din hud et BOOST. 

Nedbrydning af hudens barrier via de mange prikker medvirker en optimal optagelse af de aktive virkestoffer i huden. Det betyder, at du her har en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde, samt reduceret linjer og ar, men også samtidigt genopbygger din hud på ny, så den ser ung og frisk ud. 

Mesoterapi med Derma pen behandler:

  • Rynker og linjer
  • Rygerhud
  • Solskadet hud
  • Ar og akne-ar
  • Bumset/akne og uren hud
  • Store porer 
  • Pigmentforandringer 
  • Sart og sensibel hud, samt rosacea. 
  • Opstramning af slap hud & anti-aging.

Inden behandlingen:

Det er vigtigt du kommer 15 min. før din behandling starter, da du får udleveret et papir med kundeinformation, som skal læses og underskrives, før behandlingen kan udføres. Her fremgår behandlingen step for step, så du allerede føler dig velinformeret og tryg før du kommer ind til din behandler.

Til slut:

Vi lægger en fugtgivende, beroligende og kølende creme på. Huden kan efter behandlingen fremstå lidt rød og stram, som hvis du har fået for meget sol. De efter-følgende dage vil din hud som oftest begynde at skalle lidt af og skifte de øverste hudceller, så den nye fine hud kan komme frem. 

Vi behandler:

Alle hudtyper kan behandles med Mesoterapi, men man må ikke behandle hvis man lider af dårligt reguleret diabetes, er i lægeordineret blodfortyndende medicinsk behandling, er gravid, er ammende, har infektioner i behandlingsområdet, samt hvis man danner keloide ar. 

Vigtigt:

Det er vigtigt at du passer på solen og bruger min. spf. 25 i 2 uger efter behandlingen. 

Behandlingstid:

ca. 55 min. 

Vi anbefaler et kurforløb for bedste resultat bestående af 3-6 behandlinger. 

Kurkort for 3 behandlinger – Ansigt kr. 4595,- SPAR 790,- udføres med elektrisk Meso-pen i hudens overflade.

Pris pr. behandling:

Ansigt - kr. 1795,- 

Hals – kr. 1395,- 

Décolleté -kr. 1395,- 

Lokal behandling (øjne, bekymringsrynke, næselæbefuge & mund) - kr. 1095,- 

Den store behandling (ansigt, hals & Décolleté) kr. 3585,- SPAR 1000,- 

Få en GRATIS konsultation 

Ved spørgsmål eller tidsbestilling, tøv ikke med at kontakte os og få en gratis konsultation. Her forklarer vi dig omkring behandlingen og vejleder dig i hvor mange behandlinger, der vil give dig det bedste resultat ud fra din hudtype og tilstand. Vi skræddersyer et evt. kurforløb ud fra dine ønsker.