dk bedste beauty sted

Vi er nomineret til Danmarks Bedste Beauty Sted

Kære kunder og venner af VIDA

Vi er begejstrede og dybt taknemmelige for at meddele, at VIDA er blevet nomineret til "Danmarks Bedste Beauty Sted." Det er en ære at blive anerkendt for vores dedikation til skønhed, velvære og førsteklasses service. Denne nominering er ikke kun et bevis på vores passion, men det afspejler også den støtte, vi har modtaget fra vores fantastiske kunder.

Vi ønsker at takke hver enkelt af jer for at have gjort VIDA til det, det er i dag. Jeres tillid og støtte har været drivkraften bag vores stræben efter kvalitet og skønhed. At være en del af jeres skønhedsrejse er en ære, og vi er begejstrede for at have skabt et rum, hvor skønhed møder velvære.

Denne nominering fylder os med glæde og ydmyghed, og vi vil gerne bede om jeres hjælp til at føre os til finalen. Hvis du har oplevet den VIDA-magi, som vi stræber efter at levere i vores skønhedssalon, vil vi sætte pris på, hvis du ville tage dig tid til at stemme på os.

For at afgive din stemme, besøg venligst siden her. Vi er taknemmelige for enhver stemme, og hver enkelt tæller.

Taknemmelige hilsner

Lene

GREEN PEEL® Peel4beauty
Kr. 399,-
Tid: 30 min.

GREEN PEEL® Peel4beauty er en behandling, som frisker up og giver fugt og energi. Behandlingen er perfekt til en træt hud, der har tendens til fine linjer og rynker, samt en uren hud. Behandlingen virker blødgørende på en fortykket hud. Masken stimulerer og forstærker cellernes regenerering, fugter, opstrammer og aktiverer hudens funktion og renser huden effektivt.

Peelingen består af 10 forskellige urter og er rig på alger, mineraler, enzymer og vitaminer. Urteblandingen pensles på ansigtet og masseres ind for at virke indefra og ud. Alle peeling styrkerne giver huden en unik glød og man mærker at huden stimuleres i flere dage efter.

Dette er en højst effektiv behandlingsmetode, som giver følgende resultater for huden

  • Til den travle der vil se resultat på kun 30 minutter!
  • Giver dig en strålende frisk teint, har anti-aging effekt, mindsker synligheden af rynker, ar og pigmentforandringer
  • Biologisk peeling der er udviklet af 100% naturlige planter og urter
  • Kan nydes i frokostpausen eller før en tur i byen for den varer kun 30 minutter

Behandlingen inkluderer:

Afrensning, skin tonic, peeling med Green Peeling urter og en blød mousse, ansigtsmaske og afsluttende cremer.