dk bedste beauty sted

Vi er nomineret til Danmarks Bedste Beauty Sted

Kære kunder og venner af VIDA

Vi er begejstrede og dybt taknemmelige for at meddele, at VIDA er blevet nomineret til "Danmarks Bedste Beauty Sted." Det er en ære at blive anerkendt for vores dedikation til skønhed, velvære og førsteklasses service. Denne nominering er ikke kun et bevis på vores passion, men det afspejler også den støtte, vi har modtaget fra vores fantastiske kunder.

Vi ønsker at takke hver enkelt af jer for at have gjort VIDA til det, det er i dag. Jeres tillid og støtte har været drivkraften bag vores stræben efter kvalitet og skønhed. At være en del af jeres skønhedsrejse er en ære, og vi er begejstrede for at have skabt et rum, hvor skønhed møder velvære.

Denne nominering fylder os med glæde og ydmyghed, og vi vil gerne bede om jeres hjælp til at føre os til finalen. Hvis du har oplevet den VIDA-magi, som vi stræber efter at levere i vores skønhedssalon, vil vi sætte pris på, hvis du ville tage dig tid til at stemme på os.

For at afgive din stemme, besøg venligst siden her. Vi er taknemmelige for enhver stemme, og hver enkelt tæller.

Taknemmelige hilsner

Lene

Anti-Age Clarismed kontur
Kr. 699,-
Tid: 60 min.
Kurforløb
Få 6 behandlinger, betalt kun for 5
Kr. 3.495,-

GREEN PEEL® Fresh-Up forbedrer blodcirkulationen i huden, formindsker de første linjer og rynker, giver en friskere teint, og en smuk udstråling.

Peelingen består af 10 forskellige urter der er rig på alger, mineraler, enzymer og vitaminer. Urteblandingen pensles på ansigtet og masseres ind for at stimulere og opfriske huden. På den måde stimuleres blodcirkulationen, porerne åbnes og huden er nu i stand til optimalt at absorbere ingredienserne i den efterfølgende hudpleje.

Det er kort sagt GREEN PEEL® Fresh-Up en 100% naturlig urtebehandling, som giver en friskere teint, har en fantastisk anti-aging effekt og mindsker synligheden af rynker, ar, urenheder/store porer og pigmentforandring.

Dette er en højst effektiv behandlingsmetode, som giver følgende resultater for huden

  • Forbedre cirkulationen i bleg eller solskadet hud
  • Fjerner alle de triste døde hudceller og stimulerer celle fornyelsen
  • Formindsker linjer & rynker
  • Hjælper kroppen til udrensning af affaldsstoffer og frie radikaler
  • Forbedre pigmentering

Efter behandlingen:

Alt afhængig af hudens tilstand, vil der være let rødme og muligvis en let stikkende fornemmelse. På grund af den aktiverede cirkulation kan der for nogle være en let afskalning efter 3.-5. dage.

Undgå direkte sollys på din hud. Det anbefales at bruge en solcreme eller dagcreme med solfaktor i for at skåne din nye fine hud i ca. 4-6 uger.

Behandlingen inkluderer:

Afrensning, skin tonic, peeling med Green Peeling urter og en blød mousse, aktiv alge maske, massage og afsluttende cremer ud fra hudtype.

Denne behandling egner sig godt som et kurforløb med f.eks. 4-6 behandlinger inden for en 8 ugers periode.