Anti-Age Clarismed kontur
Kr. 749,-
Tid: 60 min.
Kurforløb
Få 6 behandlinger, betalt kun for 5
Kr. 3.745,-

GREEN PEEL® Fresh-Up forbedrer blodcirkulationen i huden, formindsker de første linjer og rynker, giver en friskere teint, og en smuk udstråling.

Peelingen består af 10 forskellige urter der er rig på alger, mineraler, enzymer og vitaminer. Urteblandingen pensles på ansigtet og masseres ind for at stimulere og opfriske huden. På den måde stimuleres blodcirkulationen, porerne åbnes og huden er nu i stand til optimalt at absorbere ingredienserne i den efterfølgende hudpleje.

Det er kort sagt GREEN PEEL® Fresh-Up en 100% naturlig urtebehandling, som giver en friskere teint, har en fantastisk anti-aging effekt og mindsker synligheden af rynker, ar, urenheder/store porer og pigmentforandring.

Dette er en højst effektiv behandlingsmetode, som giver følgende resultater for huden

  • Forbedre cirkulationen i bleg eller solskadet hud
  • Fjerner alle de triste døde hudceller og stimulerer celle fornyelsen
  • Formindsker linjer & rynker
  • Hjælper kroppen til udrensning af affaldsstoffer og frie radikaler
  • Forbedre pigmentering

Efter behandlingen:

Alt afhængig af hudens tilstand, vil der være let rødme og muligvis en let stikkende fornemmelse. På grund af den aktiverede cirkulation kan der for nogle være en let afskalning efter 3.-5. dage.

Undgå direkte sollys på din hud. Det anbefales at bruge en solcreme eller dagcreme med solfaktor i for at skåne din nye fine hud i ca. 4-6 uger.

Behandlingen inkluderer:

Afrensning, skin tonic, peeling med Green Peeling urter og en blød mousse, aktiv alge maske, massage og afsluttende cremer ud fra hudtype.

Denne behandling egner sig godt som et kurforløb med f.eks. 4-6 behandlinger inden for en 8 ugers periode.