dk bedste beauty sted

Vi er nomineret til Danmarks Bedste Beauty Sted

Kære kunder og venner af VIDA

Vi er begejstrede og dybt taknemmelige for at meddele, at VIDA er blevet nomineret til "Danmarks Bedste Beauty Sted." Det er en ære at blive anerkendt for vores dedikation til skønhed, velvære og førsteklasses service. Denne nominering er ikke kun et bevis på vores passion, men det afspejler også den støtte, vi har modtaget fra vores fantastiske kunder.

Vi ønsker at takke hver enkelt af jer for at have gjort VIDA til det, det er i dag. Jeres tillid og støtte har været drivkraften bag vores stræben efter kvalitet og skønhed. At være en del af jeres skønhedsrejse er en ære, og vi er begejstrede for at have skabt et rum, hvor skønhed møder velvære.

Denne nominering fylder os med glæde og ydmyghed, og vi vil gerne bede om jeres hjælp til at føre os til finalen. Hvis du har oplevet den VIDA-magi, som vi stræber efter at levere i vores skønhedssalon, vil vi sætte pris på, hvis du ville tage dig tid til at stemme på os.

For at afgive din stemme, besøg venligst siden her. Vi er taknemmelige for enhver stemme, og hver enkelt tæller.

Taknemmelige hilsner

Lene

dermaOXY oxygenbehandling
Kr. 699,-
Tid: 60 min.
Kurforløb
Få 6 behandlinger, betalt kun for 5
Kr. 3.495,-

dermaOXY Oxygenbehandling, er Danmarks førende oxygenbehandling og en af vores absolute mest effektive ansigtsbehandlinger til såvel ham som hende, der kan forbygge rynker og slaphed samt moden eller fugtfattig hud.

dermaOXY ansigtsbehandling, er en meget eftertragtet behandling her i Danmark. Behandlingen giver blød, gennemfugtet, spændstig og MÆRKBART mere fyldig hud.

Der er synlige resultater efter første behandling, men for optimalt resultat anbefales en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger.

Oxygenbehandling er en teknik hvor man anvender 90 % komprimeret ilt eller luft under højt tryk, der presser et serum ned i huden. Serumen kan enten være Hyaluron som er fugtbindende eller Syn som er et naturligt anti-age serum, der afslapper musklerne. Denne metode giver et langt mere effektivt resultat end hvis man påfører en almindelig creme.

Som noget helt nyt kan vi indsluse serum med luft og derefter massere serum ned med 90 % ilt med en in2oxy pen, dette gør at serummet kommer dybere ned i huden hvor den mangler fugt, samtidig med at cellerne bliver boostet. Scanninger viser at collagen scoren kan gå fra 62 til 88, derved ser huden mere fyldig og sund ud efter bare 1 behandling samt fugten stiger voldsomt.

Fordele ved dermaoxy oxygenbehandling

  • Giver hud ny vitalitet, små rynker og linjer udviskes
  • Huden føles glat, frisk og boostet
  • Øger hudens elasticitet og spændstighed
  • Holder huden ung og fugtniveauet øges markant
  • Giver hurtigt et synligt og markant løft til huden

Behandlingen vedligeholdes med behandlinger hver 4 til 12 uge, alt efter hudens beskaffenhed.

Vi anbefaler en kur på 6-8 behandlinger for et hurtigere og mere effektivt resultat.

Opnå bedre resultat af oxygenbehandlingen med dermalRollings

Kombiner Dermolissage Silkpeel diamantslibning og dermaOXY oxygenbehandling. SPAR 299,-

SPAR 299,- få begge behandlinger for KUN kr. 1.099,-

kr. 399,-
Prisen for Derma Roller

Med dermalRollings lagt ind i oxygenbehandlingen får du det helt optimale resultat. dermalRollings er en lille rulle med 192 steriliserede kirurgiske micronåle, som har en længde på 0,2 mm., som rulles over huden. Disse nåle trænger ned i det øverste hudlag og laver små microhuller i huden uden at beskadige huden og uden blødning. Dette optimerer din huds optagelse af de nærende ingredienser fra oxygen behandlingen og aktivier hudens kollagen og elastin så der produceres nye hudceller.

Denne dermalRollings har en merudgift på behandlingen på kr. 399,-og du får den med dig hjem, så du kan foretage dermarolling behandling på dig selv. Når du kommer til næste behandling, tager du din dermarolling med, så slipper du for denne merudgift.