VIDA Care

Decléor er specialist i AROMATHERAPY og tilbyder en række naturlige hudpleje til FACE og BODY baseret på essentielle olier. Find ud af mere og nyd fordelene ved essentielle olier til din hud, ansigt og krop.

DECLÈOR
Kr. 599,-
Tid: 75 min.

Skøn afslappende VIDA Care ansigtsbehandling med dybdevirkende produkter tilpasset din hudtype.

Vi benytter med vores helt egen hudplejeserie, som er økologisk og vegansk af meget høj kvalitet fremstillet i Danmark. Nyd samtidig den afslappende og velduftende atmosfære, der kendetegner produkterne.

Behandlingen indeholder: velværemassage af ryggen i ca. 10-15 min,…

Læs mere

DECLÈOR
Kr. 749,-
Tid: 90 min.

For dig, som ønsker at give det allerbedste til din hud…

Denne ansigtsbehandling skræddersyes og tilpasses din huds behov, samt din alder med udgangspunkt i vores helt egen hudpleje serie VIDA Care, som er primær en økologisk og vegansk hudplejeserie af meget høj kvalitet fremstillet i Danmark.

Nyd denne eksklusive ansigtsbehandling med en yderst effektiv special…

Læs mere

DECLÈOR
Kr. 349,-
Tid: 30 min.

Behandling, som giver maksimale effekter på minimal tid. En hurtig og forkortet frugtsyre- behandling, som gør huden blødere og friskere.

Består af: Afrensning af ansigt, hudanalyse, frugtsyre, kort massage, afsluttende serum, samt dag- og øjencreme tilpasset efter hudtype.

Læs mere

DECLÈOR
Kr. 549,-
Tid: 60 min.

En frugtsyre-behandling, som gør huden blødere og friskere efter bare én behandling.

Behandlingen arbejder samtidig på linjer og rynker, pigmentforandringer, ar, bumser og hudorme.

Består af: Rens, hudanalyse, aromatisk dybderens, frugtsyre og massage i aroma-essens. Afsluttes med cremer til øjne og ansigt.

Læs mere