Ansigtspleje

Opnå sund og blød hud med plejende ansigtsbehandlinger

Der er mange grunde til, at vi får uren hud og akne. Det ses ofte, at akne giver flest vanskeligheder som teenager eller som voksen, når hormonproduktionen går ind og ændrer sig. Det kan bl.a. ske i forbindelse med graviditet eller overgangsalder.

Stress er også en af de hyppige årsager til bumser og uren hud. Det er derfor utrolig vigtigt, at huden renses i dybden og ligeledes, at man benytter sig af produkter – ellers kan talgkirtlerne f.eks. irriteres mere end højst nødvendigt og kan derfor give en negativ effekt.

Hos VIDA i Aalborg er vi meget bevidste om produkterne vi anvender under vores ansigtsbehandlinger, men også hvilken behandling du har brug for. Vi tilbyder et hav af forskellige ansigtsbehandlinger, og det er derfor vigtigt, at vi får valgt den rette til dig.

Vi tilbyder blandt andet dermaOXY oxygenbehandling, hvilket på nuværende tidspunkt er den førende oxygenbehandling i Danmark og bestemt også blandt de mest effektive ansigtsbehandlinger. Behandlingen henvender sig til begge køn, og forebygger slaphed, rynker og eventuel fugtfattig eller moden hud.

Få en sund, forfriskende og naturlig oplevelse i form af en ansigtsbehandling i Aalborg hos VIDA. Vi finder den rette ansigtsbehandling, som lige præcis du har brug for.

Kr. 699,-
Tid 30 min.

Som noget helt nyt hos VIDA i Aalborg tilbyder vi nu Carbon Peeling UDEN laser. Ved hjælp af aktivt kul giver behandlingen en eksfolierende og rensende virkning, der efterlader huden smuk, naturlig og ensartet.

Læs mere

OXYGENBEHANDLING
Kr. 699,-
Tid: 60 min.

dermaOXY Oxygenbehandling, er Danmarks førende oxygenbehandling og en af vores absolute mest effektive ansigtsbehandlinger til såvel ham som hende, der kan forbygge rynker og slaphed samt moden eller fugtfattig hud.

dermaOXY ansigtsbehandling, er en meget eftertragtet behandling her i Danmark. Behandlingen giver blød, gennemfugtet, spændstig og MÆRKBART mere fyldi…

Læs mere

Anti-Age Clarismed kontur
Kr. 699,-
Tid: 45 min.

Ansigtsbehandling med radiofrekvens-teknologi er helt nyt inden for kosmetiske behandlinger og har tidligere været brugt til medicinske behandlinger.

Med hjælp fra radiofrekvens-teknologien opvarmes vævet, og opstrammes samt revitaliserer hudens collagene fibre. Det gør det muligt at arbejde målrettet mod opstramning af huden samt lokal fedt-reduktion.

Ansigtsbeha…

Læs mere

Dermolissage Silkpeel Diamantslibning
Kr. 699,-
Tid: 45 min.

Silkpeel er en meget effektiv behandling til at forny og booste huden.

Blidt føres et slibehovede med en fin diamant over huden, der sliber de døde hudceller væk. Samtidigt indsluser apperatet en serum, der er valgt efter hudens tilstand og behov. Silkpeel kombinerer både overflade behandling ved slibning og tilførsel af aktive vitaminer og masser af fugt til underhuden. Selve behandlingen føles som en kølig massage og prikker lidt i huden. Proceduren er behagelig og yderst effektiv mod alle former for hudproblemer og udføres i ansigtet, omkring øjenomgivelserne og munden.…

Læs mere

Kr. 545,-

Release Peeling er en basisk peeling, der opløser hudens keratin, og dermed effektivt fjerner et større lag overfladeceller og sætter gang i hudens fornyelsesprocess, således at du får en friskere og klarere hud der giver en mere positiv udstråling!

Peelingen kan behandle alle, og er særdeles velegnet til pigmentering, ar, rynker, grov og trist hud. Hvor mange release peelinge…

Læs mere

SRS Mesoterapi
Kr.1.795,-
Tid: 55 min

Mesoterapi er en yderst effektiv anti-age behandling, der med dens unikke cocktails af hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, aminosyrer, q 10, antioxidanter, peptider m.m. lægges ind i hudens øverste hudlag ved hjælp af mesopistolens ultra tynde nål, som deponerer de aktive virkestoffer som små dråber under huden. Denne teknik giver mulighed for en meget mere målrett…

Læs mere

SRS Mesoterapi / microneedling
Kr. 1.795,-
Tid: 55 min.

Skal din ansigtsbehandling løftes til et højere niveau? Vil du af med linjer, ar, pigmentering, grove porer, slap hud eller akne? 

Denne mesoterapi behandling med Meso Derma injektion pen giver dig de resultater du har ventet på. 

SRS Mesoterapi er en revolutionerende anti-aging behandling helt uden kirurgi eller injektioner. SRS samarbejder m…

Læs mere

Medex
Kr. 599,-
Tid: 45 min.

Hollywood Peel er en ansigtsbehandling til dig der ønsker glød, udstråling og masser af fugt.

Efter denne behandling vil din hud se meget mere frisk og ensartet ud med en flot glød. Behandlingen indeholder tre eksklusive trin, som gør at huden bliver mere ensartet, mens urenheder og små linjer mindskes. Huden styrkes, bliver blød og får et mere ungdommeligt udseen…

Læs mere

Kr. 549,-
Tid: 60 min.

Behandlingen er til dig der har brug for en dybere behandling eller har problemer med uren hud. Huden bliver gennemgået systematisk og urenheder bliver fjernet. Behandlingen udføres i det anerkendte mærke Medex.

Behandlingen indeholder: 2 x Afrens, deep cleanser, peeling, dybderens, maske og afsluttende cremer efter hudtype. 

Læs mere

DECLÈOR
Kr. 579,-
Tid: 75 min.

Giv din hud energi og balance med enestående planteessencer....

Skøn afslappende decléor ansigtsbehandling med 100% plantearomatiske special-produkter, der giver dybdevirkende effekter. Nyd samtidig den afslappende og velduftende atmosfære, der kendetegner aromaterapien bag decléor.

Behandlingen indeholder: velværemassage af ryggen i ca. 10-15 min, hvor du bliver h…

Læs mere

DECLÈOR
Kr. 749,-
Tid: 90 min.

For dig, som ønsker at give det allerbedste til din hud…

Denne ansigtsbehandling skræddersyes og tilpasses din huds behov, samt din alder med udgangspunkt i planteekstrakter og dybdevirkende aromessencer. Nyd denne eksklusive ansigtsbehandling med en yderst effektiv special maske og nyd den afslappende og velduftende atmosfære, der kendetegner aromaterapien.

Behan…

Læs mere

DECLÈOR
Kr. 349,-
Tid: 30 min.

Behandling, som giver maksimale effekter på minimal tid. En hurtig og forkortet frugtsyre- behandling, som gør huden blødere og friskere.

Består af: Afrensning af ansigt, hudanalyse, frugtsyre, kort massage med aroma-essens efter hudtype samt dag- og øjencreme.

Læs mere