AALBORG
98 11 02 04
Ansigtspleje
Elektrokosmetik med DuLac-metoden
Kr. 645,-
Tid: 15 min.

Få en mere ensartet hud med DuLac behandling, som effektivt fjerner karsprængninger, skønhedspletter, talgknopper og leverpletter

Den revolutionerende DuLac metode fungerer som en elektrokosmetisk behandling, hvor hudens ujævnheder bliver brændt væk på en skånsom måde og dermed fjernet permanent. Du er altså ikke længere nødt til at leve med dine små hudskavanker…

Læs mere

OXYGENBEHANDLING
Kr. 699,-
Tid: 60 min.

dermaOXY Oxygenbehandling, er Danmarks førende oxygenbehandling og en af vores absolute mest effektive ansigtsbehandlinger til såvel ham som hende, der kan forbygge rynker og slaphed samt moden eller fugtfattig hud.

dermaOXY ansigtsbehandling, er en meget eftertragtet behandling her i Danmark. Behandlingen giver blød, gennemfugtet, spændstig og MÆRKBART mere fyldi…

Læs mere

Beauty Angel
Kr. 170,-
Tid: 20 min.
Køb 8 eller 12 turs kort og få priser fra
kun kr. 125,-

Beauty Angel er en skøn lysterapi, som strammer huden op og giver dig en sund, frisk og ungdommelig hud.

View the embedded image gallery online at:
https://vida-klinik.dk/ansigtsbehandlinger#sigProId7075892b34

Læs mere

Beauty Angel
Kr. 299,-
Tid: 45 min.
Inkl. rens, EMT maske og cultiverings creme. (Self treatment)

Nu har du muligheden for at få endnu mere ud af din Beauty angel behandling ved hjælp af de effektive EMT masker. Maskerne er specielt lavet til Beauty Angel lyset og giver enestående resultater.

Behandlingen er en self treatment behandling og det vil sige du selv skal udføre behandlingen. Du får udle…

Læs mere

Anti-Age Clarismed kontur
Kr. 649,-
Tid: 45 min.

Ansigtsbehandling med radiofrekvens-teknologi er helt nyt inden for kosmetiske behandlinger og har tidligere været brugt til medicinske behandlinger.

Med hjælp fra radiofrekvens-teknologien opvarmes vævet, og opstrammes samt revitaliserer hudens collagene fibre. Det gør det muligt at arbejde målrettet mod opstramning af huden samt lokal fedt-reduktion.

Ansigtsbeha…

Læs mere

Dermolissage Silkpeel Diamantslibning
Kr. 699,-
Tid: 45 min.

For dig, som ønsker en hurtig og meget effektiv behandling.

Med Dermolissage Silkpeel slibes huden skånsomt med en fin diamant, og undervejs indsluses specifikke solutions udvalgt efter hudens behov. Proceduren er behagelig og yderst effektiv mod alle former for hudproblemer.…

Læs mere

Kr. 545,-

Release Peeling er en basisk peeling, der opløser hudens keratin, og dermed effektivt og skånsomt fjerner et større lag overfladeceller og sætter gang i hudens fornyelsesprocess, således at du får en friskere og klarere hud der giver en mere positiv udstråling!

Peelingen kan behandle alle, og er særdeles velegnet til pigmentering, ar, rynker, grov og trist hud. Hvor mange rele…

Læs mere

SRS Mesoterapi
Kr.1.795,-
Tid: 55 min

Mesoterapi er en yderst effektiv anti-age behandling, der med dens unikke cocktails af hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, aminosyrer, q 10, antioxidanter, peptider m.m. lægges ind i hudens øverste hudlag ved hjælp af mesopistolens ultra tynde nål, som deponerer de aktive virkestoffer som små dråber under huden. Denne teknik giver mulighed for en meget mere målrett…

Læs mere

SRS Mesoterapi / microneedling
Kr. 1.795,-
Tid: 55 min.

Skal din ansigtsbehandling løftes til et højere niveau? Vil du af med linjer, ar, pigmentering, grove porer, slap hud eller akne? 

Denne mesoterapi behandling med Meso roller og elektrisk Meso pen giver dig de resultater du har ventet på. 

SRS Mesoterapi er en revolutionerende anti-aging behandling helt uden kirurgi eller injektioner. SRS samarbejd…

Læs mere

Rodial
Kr. 599,-
Tid: 45 min.

Hollywood Peel Rodial er en ansigtsbehandling til dig der ønsker glød, udstråling og masser af fugt.

Efter denne behandling vil din hud se meget mere frisk og ensartet ud med en flot glød. Behandlingen indeholder tre eksklusive trin med frugtsyre; glycolsyre, mælkesyre og frugtsyre, som gør at huden bliver mere ensartet, mens urenheder og små linjer mindskes. Hude…

Læs mere

Kr. 529,-
Tid: 60 min.

Behandlingen er til dig der har brug for en dybere behandling eller har problemer med uren hud. Huden bliver gennemgået systematisk og urenheder bliver fjernet.

Behandlingen indeholder: Afrens, peeling, damp, dybderens, maske og afsluttende cremer efter hudtype. 

Læs mere

DECLÈOR
Kr. 569,-
Tid: 75 min.

Giv din hud energi og balance med enestående planteessencer....

Skøn afslappende decléor ansigtsbehandling med 100% plantearomatiske special-produkter, der giver dybdevirkende effekter. Nyd samtidig den afslappende og velduftende atmosfære, der kendetegner aromaterapien bag decléor.

Behandlingen indeholder: velværemassage af ryggen i ca. 10-15 min, hvor du bliver h…

Læs mere

VIDA - Færøgade 51, 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 02 04 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright © 2011 - 2018. VIDA
Klint WebDesign - SEO Hastigehedsoptimering